kraer-cover.jpg

Kraer

Hvilke værdier ville du efterspørge hos din erhvervsmægler?

Hos Kraer arbejder vi ud fra en filosofi om, at forretning i sidste ende handler om at blive ved, hvor andre giver op. Vi tror simpelthen på noget så gammeldags som flid. Måske krydret med lidt stædighed. Det, som nogen kalder ihærdighed. Hos os er personlighed og troværdighed i fokus – og ikke mindst evnen til at se muligheder. Vi bliver ved til opgaven er løst. 

Vores store udvalg af lejemål i den centrale del af København, vores brede markedskendskab og høje serviceniveau gør os til den rette samarbejdspartner for aktører i det københavnske erhvervsejendomsmarked – såvel lejere som udlejere.

Vores grundlæggende vision er, at yde en høj kompetent service, der skaber langvarige relationer med vores lejere og udlejere. Vores kunder kan altid forvente et jordnært og ukompliceret forløb.

Søger din virksomhed nye lokaler, så lad os forestå denne både tidskrævende og kompetencekrævende proces. Lad os repræsentere dig – vi har den nødvendige erfaring.

Fandt de ikke det de søgte, så send os gerne en mail på info@kraer.dk – vi tilbyder mange emner, der ikke er præsenteret på vort site.

Velkommen til Kraer.

Se Kraers ledige lejemål
Kraer_logo.png

Kontakt Kraer erhvervsmægler
Henning Kraaer Ejendomsmægler & Valuar, MDE
23 46 56 16
hk@kraer.dk
www.kraer.dk


Liste over Lejemål
Se lejemål

(3.8 ud af 5 / 23 stemmer)
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo