lintrup-norgart-cover.jpg

Lintrup & Norgart A/S

Lintrup & Norgart A/S er anerkendt som en af Storkøbenhavns førende erhvervsmæglere med speciale i salg og udlejning af kontor- og investeringsejendomme. Vores position i branchen skyldes årelang erfaring, indgående kendskab til markedet og et etableret solidt netværk.

Hos Lintrup & Norgart A/S rådgiver vi jer med alt i forbindelse med virksomhedens fysiske rammer – fra varetagelse af de økonomiske og juridiske aspekter af lejekontrakten til rådgivning om virksomhedens placering samt lejemålets størrelse og indretning.

Læs hvordan vi har hjulpet andre virksomheder i vores Tenant Representaion brochure, som I kan få tilsendt ved at sende en mail til info@linor.dk.

Hos os får du altid to dedikerede mæglere på din ejendom, og vores strategi om kun at have erfarne og kompetente medarbejdere ansat med speciale i salg og udlejning af erhvervsejendomme, giver dig det bedste resultat.

Ønsker I at købe, sælge eller udleje ejendomme kontakt da venligst Stig Lintrup på sl@linor.dk eller telefon 40 97 17 17.

"For mig er der kun én ting, der tæller – det er resultaterne. Og de forstår simpelthen det game, der ligger i at udleje en ejendom”, Andreas Karberg, Karberghus A/S

Se Lintrup & Norgarts ledige lejemål
Lintrup_Norgart.svg

Kontakt Lintrup & Norgart
Stig Lintrup | Adm. direktør, Partner, Ejendomsmægler MDE
40 97 17 17
sl@linor.dk
www.linor.dk


Liste over Lejemål
Se lejemål

(3.8 ud af 5 / 19 stemmer)
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo