arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Show lintrup norgart cover

Lintrup & Norgart A/S

Lintrup & Norgart A/S er anerkendt som en af Storkøbenhavns førende erhvervsmæglere med speciale i salg og udlejning af kontor- og investeringsejendomme. Vores position i branchen skyldes årelang erfaring, indgående kendskab til markedet og et etableret solidt netværk.

Hos Lintrup & Norgart A/S rådgiver vi jer med alt i forbindelse med virksomhedens fysiske rammer – fra varetagelse af de økonomiske og juridiske aspekter af lejekontrakten til rådgivning om virksomhedens placering samt lejemålets størrelse og indretning.

Læs hvordan vi har hjulpet andre virksomheder i vores Tenant Representaion brochure, som I kan få tilsendt ved at sende en mail til info@linor.dk.

Hos os får du altid to dedikerede mæglere på din ejendom, og vores strategi om kun at have erfarne og kompetente medarbejdere ansat med speciale i salg og udlejning af erhvervsejendomme, giver dig det bedste resultat.

Ønsker I at købe, sælge eller udleje ejendomme kontakt da venligst Stig Lintrup på sl@linor.dk eller telefon 40 97 17 17.

"For mig er der kun én ting, der tæller – det er resultaterne. Og de forstår simpelthen det game, der ligger i at udleje en ejendom”, Andreas Karberg, Karberghus A/S

Se Lintrup & Norgarts ledige lejemål
Show lintrup norgart

Kontakt Lintrup & Norgart
Stig Lintrup | Adm. direktør, Partner, Ejendomsmægler MDE
40 97 17 17
sl@linor.dk
www.linor.dk


Liste over Lejemål
Se lejemål

(4.1 ud af 5 / 15 stemmer)
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.