arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Show heideby cover

Heideby Estate

Når du skal sælge, udleje eller investere i en erhvervsejendom.

Heideby Estate tilbyder alle løsninger indenfor alt vedrørende salg og udlejning af erhvervsejendomme. Med os som partner får du både dybdegående rådgivning samt konsulentbistand i forbindelse med investering, salg og udlejning. Vores arbejde er baseret på mere end 20 år i branchen og vi har som en naturlig del af vores virke ikke bare en lang række salg, udlejninger og vurderinger af såvel erhvervsejendomme, kontor- og butikslejemål samt større investeringejendomme bag os, men også et bredt og væsentligt netværk.

Vurdering & rådgivning

Vi udarbejder vurderingsrapporter som for eksempel kan bruges til årsregnskab, generationsskifte, bodeling, kreditudvidelse eller ved generelle salgsovervejelser. Du får rådgivning i forbindelse med udvikling og optimering af din erhvervsejendom med henblik på salg, refinansiering eller hvis du ønsker en højere lejeindtægt inden for en årrække. Relevante relationer og et indgående markedskendskab gør Heideby Estate til en god partner ved salg og køb af erhvervsejendomme. Vi har handlet flere investeringsejendomme alene via netværket.

Kontakt os i dag eller kig forbi vores kontor til en uforpligtende snak.

Se Heideby Estates ledige lejemål
Show heideby estate 2x

Kontakt Heideby Estate
Laura Heideby
Erhvervsmægler, MDE
Founder & CEO
24 24 98 98
info@heidebyestate.com
Heideby Estate


Liste over Lejemål
Se lejemål

(3.0 ud af 5 / 30 stemmer)
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.