datea-cover.jpg

Newsec Advisory

Newsec Advisory er en af branchens absolut største ejendomsrådgivere med speciale i erhvervs- og investeringsejendomme. Vi er et full service property house, der tilbyder professionel rådgivning inden for alle aspekter af ejendomsbranchen – som for eksempel køb og salg af investeringsejendomme og erhvervsejendomme. Derudover faciliterer vi køb og salg af erhvervsgrunde, udlejning af erhvervslejemål, udarbejder værdiansættelser, rådgiver om projektudvikling og tilbyder lejerrådgivning til blandt andet virksomheder.

Læs mere om Newsec Advisory her

Vi er et full service property house, der tilbyder professionel rådgivning inden for alle aspekter af ejendomsbranchen.

Property Asset Management

Er et af de største ejendomsforvaltningsselskaber i Danmark. Vi er et Full Service Property House og tilbyder alle typer af services inden for ejendomsadministration og Property Asset Management.

Lad os finde jeres næste erhvervslejemål

Er I på udkig efter det næste lokale til virksomheden? Hos Newsec tilbyder vi en solid ekspertise, årelang erfaring og et bredt netværk, som gør os i stand til at indfri virksomhedens behov for kvadratmeter.

Vores dybdegående kendskab til ejendomsmarkedet betyder, at vi kan give et reelt indblik i, hvad der findes derude, samt hvad der passer til jer. Og er der brug for justeringer af lejemålet, nu eller i fremtiden, så har vi endda erfaring med at tilpasse og forme lokalerne, indtil I kan se jer selv inden for rammerne.

Ved at kunne skræddersy løsningen til jer, er I sikret altid at have de opti­male forhold til at drive jeres forretning.

Viden og ekspertise

Vi forvalter og rådgiver inden for alle aspekter af ejendomsbranchen og beskæftiger os med alt fra udlejere, investorer, virksomhedsejere og lejere. Derudover har vi mange ejendomme, som vi kender ned til mindste kvadratmeter – og kender potentialet af, ikke mindst. Så uanset virksomhedens størrelse, funktion eller formål, så mener vi at kunne finde det rette sted til at indfri jeres videre vækst. Den indsigt giver os en unik egenskab til at finde det erhvervslejemål, der passer perfekt til lige netop din virksomhed – eller sågar tilpasse lejemålet indtil det gør.

Leder I efter et erhvervslejemål, der passer til netop jer? Har I brug for flere kvadratmeter, en bedre lokation og lejebetingelser, eller har I andre ønsker? Så kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer.

Læs mere om Newsec Property Asset Management her

Se Newsec' ledige lejemål


Skærmbillede_2023-10-19_kl._16.34.51.png

Kontakt Newsec


Newsec Advisory
33 14 50 70
info@newsec.dk
www.newsec.dk


Newsec Property Asset Management
45 26 01 02
pam@newsec.dk
www.newsec.dk


Liste over lejemål
Se lejemål

(3.9 ud af 5 / 54 stemmer)
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo