arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Show retail advice cover

Retail Advice

Med solid baggrund i detailbranchen, tilbyder Retail Advice udvikling, udlejning og salg af lejemål i butiksejendomme og foodmarkets - herunder i shoppingcentre, bymidter og på strøg samt i bigbox miljøer.

Retail Advice kan indgå i styregruppen, således at strategiudvikling, byggeri og udlejning foregår i tæt samarbejde. Vi har ekspertise i opgaver, baseret på fast- og/eller omsætningsbestemt husleje på baggrund af de enkelte branchers omsætningstal og bruttoavancer. Vores ydelser kan kombineres på flere forskellige måder i forhold til klienternes ønsker. I sidste ende drejer det sig om den mest optimale forrentning af investeringen.

Retail Advice bistår ved indgåelse af aftale mellem udlejer og lejer, besigtigelse og vurdering af nye og bestående retailprojekter, hvor ombygninger eller udvidelser kan komme på tale, deltage i løsningsforslag til opdelinger og optimal udnyttelse af alle lejebærende arealer.

Uanset om der er tale om en udlejning, en afståelse eller en udviklingsopgave, arbejder Retail Advice målrettet med at matche mulighederne og manglerne i markedsområdet. Vi arbejder proaktivt og opsøger de koncepter, som vi vurderer mangler, og kunne have en interesse i det pågældende område.

Retail Advice er etableret af Bjarne Gothenborg, der har en bred og solid baggrund indenfor detailhandelen. Erfaringen kommer fra begge sider af disken, hvilket medfører smidighed over for retailers og en fælles forståelse i drøftelser og af det endelig mål.

Retail Advice har den fornødne indsigt i den løbende udvikling indenfor retail og har gennem årene opbygget et stort netværk hos retailers på det danske og skandinaviske marked.

Se Retail Advices ledige lejemål
Show retail advice

Kontakt Retail Advice
30 30 91 11
info@retailadvice.dk
www.retailadvice.dk


Liste over Lejemål
Se lejemål

(4.2 ud af 5 / 5 stemmer)
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.