retail-advice-cover.jpg

Retail Advice

Med solid baggrund i detailbranchen, tilbyder Retail Advice udvikling, udlejning og salg af lejemål i butiksejendomme og foodmarkets - herunder i shoppingcentre, bymidter og på strøg samt i bigbox miljøer.

Retail Advice kan indgå i styregruppen, således at strategiudvikling, byggeri og udlejning foregår i tæt samarbejde. Vi har ekspertise i opgaver, baseret på fast- og/eller omsætningsbestemt husleje på baggrund af de enkelte branchers omsætningstal og bruttoavancer. Vores ydelser kan kombineres på flere forskellige måder i forhold til klienternes ønsker. I sidste ende drejer det sig om den mest optimale forrentning af investeringen.

Retail Advice bistår ved indgåelse af aftale mellem udlejer og lejer, besigtigelse og vurdering af nye og bestående retailprojekter, hvor ombygninger eller udvidelser kan komme på tale, deltage i løsningsforslag til opdelinger og optimal udnyttelse af alle lejebærende arealer.

Uanset om der er tale om en udlejning, en afståelse eller en udviklingsopgave, arbejder Retail Advice målrettet med at matche mulighederne og manglerne i markedsområdet. Vi arbejder proaktivt og opsøger de koncepter, som vi vurderer mangler, og kunne have en interesse i det pågældende område.

Retail Advice er etableret af Bjarne Gothenborg, der har en bred og solid baggrund indenfor detailhandelen. Erfaringen kommer fra begge sider af disken, hvilket medfører smidighed over for retailers og en fælles forståelse i drøftelser og af det endelig mål.

Retail Advice har den fornødne indsigt i den løbende udvikling indenfor retail og har gennem årene opbygget et stort netværk hos retailers på det danske og skandinaviske marked.

Se Retail Advices ledige lejemål
retail-advice.svg

Kontakt Retail Advice
30 30 91 11
info@retailadvice.dk
www.retailadvice.dk


Liste over Lejemål
Se lejemål

(4.0 ud af 5 / 9 stemmer)
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo