arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Show sadolin albaek

Sadolin & Albæk

Sadolin & Albæk er en af markedets mest erfarne rådgivere inden for udlejning af erhvervslokaler.

Vores dedikerede og selvstændige udlejningsafdeling beskæftiger sig eksklusivt med erhvervsudlejning med primært fokus på udlejning af kontor- og butiksejendomme. Vi har igennem mange års erfaring opbygget et omfattende og unikt branchekendskab og en specialviden om erhvervslejemarkedet, som vi kontinuerligt søger at vedligeholde og udbygge.

Vores tilgang til projekterne er resultat- og løsningsorienteret. Det er vores mål at finde kompetente løsninger på lejers ønsker og behov på vilkår, der skaber mest mulig værdi for udlejer og det maksimale afkast på kort og lang sigt for ejendommen som investeringsobjekt.

Med baggrund i Sadolin & Albæks unikke datagrundlag og vores tætte løbende kontakt med lejere og udlejere analyserer vi løbende udviklingen i efterspørgslen på lejemarkedet og udbuddet af konkurrerende ejendomme. Dette er med til at sikre, at vi altid kan positionere vores opdrag bedst muligt i forhold i lejerpræferencer og konkurrencesituation.

Vores topkvalificerede team består af seniorprofiler, alle med adskillige års erfaring fra erhvervslejemarkedet. Vores særlige styrke er vores kreative og teamorienterede proces, som sikrer, at vi deler ekspertise og viden, og at vores rådgivning og løsninger altid er af højeste kvalitet og – vigtigst af alt – er fokuseret på kundens forretningsmæssige mål.

Show sadolin albaek

Kontakt Sadolin & Albæk
Palægade 2-4
1261 København K
+45 70 11 66 55
sa@sadolin-albaek.dk
www.sadolin-albaek.dk


Liste over Lejemål
Se lejemål

(4.5 ud af 5 / 6 stemmer)
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage