arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Udarbejdelse af energimærke til din erhvervsejendom

Energimærke

Vidste du, at det er lovpligtigt at udarbejde et energimærke?

Siden 2009 har det været lovpligtigt, at der ved udlejning, deludlejning eller salg af en erhvervsejendom foreligger et gyldigt energimærke. Det er ejeren af ejendommen, der har ansvaret for, at energimærket er udarbejdet.
Vores samarbejdspartner er Danmarks billigste og du er sikret prisgaranti. Det vil sige, at hvis du kan dokumentere lavere pris end vores samarbejdspartner tilbyder, så vil prisen blive nedsat til den dokumenterede pris. 

Priser:

Priser på energimærke

Energimærke:

 • Et energimærke er et dokument, som viser det samlede energiforbrug
  for ejendommen herunder varme, vand og el.
 • Det fungerer på en skala fra A til G, hvor A er bedst.
 • Energimærket indeholder en liste over forslag til forbedringer, som vil
  kunne reducere energiforbruget for ejendommen. 

Udgiften til energimærket kan medtages i varmeregnskabet for ejendommen. Det kan derfor deles ud på lejerne i energimærkets gyldighedsperiode. Gyldighedsperioden må ikke overstige 10 år, og er for erhvervsejendomme typisk på syv år. Energimærket skal være gyldigt ved (gen)udlejning eller salg af en erhvervsejendom, og en ny lejer kan altid kræve, at der foreligger et gyldigt energimærke.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående formular, og modtag et godt tilbud fra Lokalebasens samarbejdspartner Energihuset

Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.