arrow_upward

expand_moreexpand_less

Lovpligtigt energimærke til din erhvervsejendom

Energimærke

Har du som udlejer af en erhvervsejendom ikke et energimærke, skal du hurtigst muligt sørge for dette, da det er lovpligtigt. Du skal ligeledes have et nyt, hvis dit energimærke er over 10 år gammelt.

Siden 2009 har det været lovpligtigt, at der ved udlejning, deludlejning eller salg af en erhvervsejendom foreligger et gyldigt energimærke. Som ejer af ejendommen er det dig, der har ansvaret for, at energimærket er udarbejdet.

Bestil energimærket hurtigt og effektivt

Energimærket udarbejdes på baggrund af et visit fra en ekstern energikonsulent. Lokalebasen.dk samarbejder med en af landets skarpeste leverandører af energimærker, som hurtigt og effektivt kan hjælpe dig med at leve op til loven. Kontakt vores samarbejdspartner telefonisk eller via formularen nedenfor.

Modtag et uforpligtende tilbud

Kontakt via formular eller telefonisk

Hverdage kl. 09-17

Om energimærket:

  • Energimærket viser ejendommens samlet energiforbrug på en skala fra A til G – herunder varme, vand og el.
  • Energimærket indeholder en liste over forslag, som kan reducere energiforbruget for ejendommen.
  • Udgiften til energimærket kan du medtage i varmeregnskabet for ejendommen. Det kan derfor deles ud på lejerne i energimærkets gyldighedsperiode.
  • Energimærket er gyldigt i 10 år.
  • Energimærket skal være gyldigt ved udlejning eller salg af Jeres erhvervsejendom, da en ny lejer altid kan kræve, at der foreligger et gyldigt energimærke.

Undtaget ejendomstyper:

Alle bygninger, hvor der anvendes energi til regulering af indeklimaet, skal som udgangspunkt energimærkes. Dog gælder der undtagelser – særligt for mindre bygninger med et bruttoareal under 60 m² og bygninger som er fredede.

Læs mere om energimærkninger på Energistyrelsens hjemmeside her.

Gør din annonce bedre med et energimærke

Ved at oplyse din ejendoms energimærke i din annonce på Lokalebasen.dk, vil du forbedre kvaliteten af annoncen. Jo bedre kvalitet din annonce har, jo højere vil den blive prioriteret i vores listevisninger. Med et energimærke vil du således forøge chancerne for en hurtig udlejning, da annoncen bliver eksponeret for flere relevante brugere.

Læs mere om vores Quality Score pointsystem her.

Bestil tilbud på energimærke

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo