Hvordan skal dit kontor indrettes? Få professionel hjælp af erfaren arkitekt

Er du interesseret i et kontor, som du har brug for afklaring eller inspirerende hjælp til at se, hvordan du kan indrette før du evt. lejer det? Så kan vi hjælpe dig med at få styr på kontorindretningen ved at få lavet et hurtigt indretningsforslag af vores samarbejdspartner, KOLIASA Architecture Studio, der er professionel indretningsarkitekt.

Ved at besvare en online spørgeguide, får arkitekten afdækket dine behov og derefter modtager du et skræddersyet professionelt indretningsforslag af det kontor, du har i tankerne at leje. Prisen for indretningsforslaget er baseret på lejemålets størrelse. Læs mere om priser længere nede i teksten.

Vores samarbejdspartner har styr på kontorindretning

Billede: © KOLIASA Architecture Studio.

Du kan få lavet et indretningsforslag, hvis du er interesseret i et kontorlejemål på Lokalebasen.dk og vil se, hvordan en eventuel kontorindretning vil passe jeres firma før I indgår en lejeaftale, eller hvis du allerede har indgået en aftale om et lejemål. På denne måde kan du hurtigt få afdækket, om kontorlejemålet eksempelvis er stort nok til jer.


Så nemt er det at modtage et indretningsforslag

Det er utrolig nemt at modtage et inspirerende kontorindretningsforslag af lejemålet.

Eksempel på kontorindretning

Du udfylder dine behov via den online spørgeguide ved at klikke på knappen ’Udfyld dine behov og bestil’. Arkitekten arbejder på forslaget og du vil efter 2-3 hverdage modtage indretningsforslaget via mail. Herefter har du 8 dage til at komme med feedback og eventuelle kommentarer, som arkitekten herefter vil rette uden yderligere omkostninger. Du vil kort efter modtage det rettede og endelige forslag.

Udvalgt case og eksempel på kontorindretning

Case #1: åbent kontormiljø på Vesterbrogade 12, 1620 København V

Denne kunde har et ledigt kontorlejemål på 420 m2

Lokalerne udlejes i samarbejde med Egeskov Davidsen Ejendomme og rummer to åbne kontormiljøer, hvor bl.a. 4 telefonbokse er indtegnet.


Eksempel på et indretningsforslag

Case #2: Mødelokale til kontor

Eksklusivt kontor ved Rådhuspladsen. Scandic Palace Hotel havde ønske om at konvertere et mødelokale (78 kvm.) til kontorlejemål.


Eksempel på et indretningsforslag

Case #3: Kontorlokale i Aarhus

Velbeliggende kontorlejemål på 250 kvm. Indretningsforslaget har til formål at illustrere hvor mange medarbejdere lejemålet er velegnet til.


Eksempel på et indretningsforslag

Hvad du modtager som kunde

Du modtager dit indretningsforslag som en PDF. I dokumentet kan du se den eksisterende plantegning, en møbleret plantegning og 3D plantegning. To sidst nævnte er udarbejdet af arkitekten. Du vil også modtage en liste over alle rum og deres størrelser i kvadratmeter.

Her kan du se et eksempel på et indretningsforslag som arkitekten har udarbejdet.


Priser

Prisen for et indretningsforslag er baseret på lejemålets størrelse.

Priser for indretningsforslag

Vi kan tilbyde disse attraktive priser, fordi vores samarbejdspartner sidder i udlandet. Den online spørgeguide er på dansk, men eventuel yderligere kommunikation med arkitekten foregår på engelsk.

Når du modtager indretningsforslaget, kan du købe yderligere hjælp for et ekstra beløb på 425 kr./time ekskl. moms.

Lidt om arkitektfirmaet

Indretningsforslaget bliver udarbejdet af vores samarbejdspartner, det anerkendte arkitektfirma KOLIASA Architecture Studio. De har mange års erfaring indenfor kontorindretning til erhverv og byggeri.

De er specialister i indretningsdesign til erhverv og har derfor en god forståelse for at skabe god plads og funktionalitet til kontor. Indretning af kontor kræver andre behov og krav end boligindretning.

Indretningsarkitekt firmaet KOLIASA Architecture Studio Logo
Arkitekt KOLIASA Architecture Studio

Arkitekt KOLIASA Architecture Studio

Billede: © KOLIASA Architecture Studio.

koliasa_architecture

Hvilken information har vi brug for fra dig?

Når du klikker på "Start nu", vil du blive guidet til en spørgesguide. Her spørger vi ind til dine behov og ønsker til kontoret. Herunder, om det skal være åbent eller lukket kontor, om I har brug for et tekøkken, lounge område osv. Vi spørger også om nogle generelle oplysninger om lejemålet (adresse og grundplan). Vi har også brug for kontaktoplysninger om dig, så vi kan sende dig indretningsforslaget.


Læs vilkår og betingelser.


Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo