arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hjælp til en hurtigere udlejning

Hvis man ejer en ejendom som står tom kan det med tiden godt mærkes i lommen, alt imens lokalerne virker triste og grå ved næste fremvisning. En ting er at du gerne selv vil præsentere lokalerne, eller evt. have en ejendomsmægler hertil, men det kan være ganske kostelidt, kedeligt og tidskrævende at finde interesserede lejere selv.

Efter mange år i branchen har vi opnået stor erfaring inden for udlejningsmarkedet og fået et bredt udvalg af samarbejdspartnere. Vi kan derfor tilbyde jer en række tilbud på relevante serviceydelser, der kan optimere jeres annoncer og dermed sikre jer en hurtigere udlejning.

For potentielle lejere er det vigtigt at få et godt og fyldestgørende indtryk af lejemålet. Med professionelle videopræsentationer kan I fremvise jeres lejemål over for potentielle kunder præcist og gennem et succesfuldt medie. Gode fotos kan også være afgørende for, hvor mange henvendelser I får. Vi ved via adskillige brugerundersøgelser, at lejemål med gode og varierende billeder er mere attraktive for brugerne. Ved at få præsenteret jeres lejemål med professionelle fotos, kan I dermed øge jeres chance for en hurtigere udlejning.

Mange elementer indgår i at få udlejede et erhvervslejemål til den rette, hurtigt og med lave omkostninger. Hovedsageligt handler det om, at få flest mulige seriøse henvendelser - og kun vise lokalerne frem få gange. Samtidig er eksempelvis en standardiseret udlejningskontrakt til erhverv både let tilgængelig i menuen til venstre, mens vi har samlet stærke partnere, hvis det drejer sig om mere komplekse juridiske problematikker.

Samtidig er skarpe billeder, en virtual tur eller en specialiseret kampagne for større ejendomme nyttige redskaber, som kan hjælpe til i udlejningsprocessen.

Vi har samarbejdspartnere, der er klar til at give jer kompetent rådgivning og et godt tilbud. Læs mere om de forskellige serviceydelser i menuen til venstre.

foto

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo