arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Hjælp til en hurtigere udlejning

Hvis man ejer en ejendom som står tom kan det med tiden godt mærkes i lommen, alt imens lokalerne virker triste og grå ved næste fremvisning. En ting er at du gerne selv vil præsentere lokalerne, eller evt. have en ejendomsmægler hertil, men det kan være ganske kostelidt, kedeligt og tidskrævende at finde interesserede lejere selv.

Efter mange år i branchen har vi opnået stor erfaring inden for udlejningsmarkedet og fået et bredt udvalg af samarbejdspartnere. Vi kan derfor tilbyde jer en række tilbud på relevante serviceydelser, der kan optimere jeres annoncer og dermed sikre jer en hurtigere udlejning.

For potentielle lejere er det vigtigt at få et godt og fyldestgørende indtryk af lejemålet. Med professionelle videopræsentationer kan I fremvise jeres lejemål over for potentielle kunder præcist og gennem et succesfuldt medie. Gode fotos kan også være afgørende for, hvor mange henvendelser I får. Vi ved via adskillige brugerundersøgelser, at lejemål med gode og varierende billeder er mere attraktive for brugerne. Ved at få præsenteret jeres lejemål med professionelle fotos, kan I dermed øge jeres chance for en hurtigere udlejning.

Mange elementer indgår i at få udlejede et erhvervslejemål til den rette, hurtigt og med lave omkostninger. Hovedsageligt handler det om, at få flest mulige seriøse henvendelser - og kun vise lokalerne frem få gange. Samtidig er eksempelvis en standardiseret udlejningskontrakt til erhverv både let tilgængelig i menuen til venstre, mens vi har samlet stærke partnere, hvis det drejer sig om mere komplekse juridiske problematikker.

Samtidig er skarpe billeder, en virtual tour af eller en specialiseret kampagne for større ejendomme nyttige redskaber, som kan hjælpe til i udlejningsprocessen.

Vi har samarbejdspartnere, der er klar til at give jer kompetent rådgivning og et godt tilbud. Læs mere om de forskellige serviceydelser i menuen til venstre.

foto

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.