arrow_upward

expand_moreexpand_less

Hjælp til en hurtigere udlejning

Hvis man ejer en ejendom som står tom kan det med tiden godt mærkes i lommen, alt imens lokalerne virker triste og grå ved næste fremvisning. En ting er at du gerne selv vil præsentere lokalerne, eller evt. have en ejendomsmægler hertil, men det kan være ganske kostelidt, kedeligt og tidskrævende at finde interesserede lejere selv.

Efter mange år i branchen har vi opnået stor erfaring inden for udlejningsmarkedet og fået et bredt udvalg af samarbejdspartnere. Vi kan derfor tilbyde jer en række tilbud på relevante serviceydelser, der kan optimere jeres annoncer og dermed sikre jer en hurtigere udlejning.

Mange elementer indgår i at få udlejede et erhvervslejemål til den rette, hurtigt og med lave omkostninger. Hovedsageligt handler det om, at få flest mulige seriøse henvendelser - og kun vise lokalerne frem få gange

For at forbedre kvaliteten af de leads vi sender til jer, benytter vi et pointsystem som vi kalder for Quality Score. Systemet fungerer som en checkliste til, hvordan I kan forbedre kvaliteten af de lejemål, I har liggende på vores portal.

Fotos er en afgørende faktor for hvor mange henvendelser I får. Vi ved via adskillige brugerundersøgelser, at lejemål med gode og varierende billeder er mere attraktive for brugerne. Ved at få præsenteret jeres lejemål med professionelle fotos, kan I dermed øge jeres chance for en hurtigere udlejning.

Samtidig er enspecialiseret Facebook-kampagne og en skræddersyet journalistisk artikel nyttige redskaber til at fremme udlejningsprocessen.

Læs mere om de forskellige serviceydelser i menuen til venstre.

Har du spørgsmål eller brug for en personlig anbefaling? - skriv til os på (info@lokalebasen.dk).

foto

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo