arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ofte stillede spørgsmål af udlejere

Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?

Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link: Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.

Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?

Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:

  • Afregning pr. udlejning
    Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 11 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.

  • Afregning pr. annonce
    Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 595,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i vores prisoversigt.

Hvis jeg ikke har et CVR nummer - kan jeg så stadig blive udlejer?

Hvis du ikke har et CVR nummer kan du kontakte os på tlf.: 70 20 08 14, via mail: info@lokalebasen.dk eller på vores livechat.

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit kodeord?

login siden for udlejere kan du få hjælp til at reset din adgangskode. Det eneste du skal gøre er at indtaste din e-mail, hvorefter du modtager en mail, hvorfra du vil kunne ændre din adgangskode.

Hvordan skal jeg forholde mig, når jeg har fået udlejet et lejemål?

Hvis du har udlejet til en lejer henvist af Lokalebasen.dk, går du blot ind på det aktuelle lejemål og ændre status til 'udlejet'. Herefter indtastes de efterspurgte oplysninger. Hvis lejemålet ikke er udlejet gennem Lokalebasen.dk ændrer du i stedet status til 'deaktiveret' og herefter indtastes de ønskede oplysninger.

Hvordan aktiverer jeg et lejemål?

Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.

Hvorfor kan jeg ikke uploade billeder/plantegninger til mit lejemål?

Billeder og/eller plantegninger skal være i JPG format for at de kan uploades til Lokalebasen.dk.

Hvorfor kan jeg ikke uploade mit prospekt?

Et prospekt skal være af formatet PDF for at kunne vedhæftes til lejemålet.

Hvad skal lejen være på mit lejemål?

Vi anbefaler, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.

Hvordan opretter jeg en salgsejendom?

Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link: Oprettelse. Bagefter hjælper vi dig med at oprette din salgsejendom. Ring på tilf. 70 20 08 14.

Er der forældelsesfrist på kundehenvendelser?

Venligst kontakt Lokalebasen.dk for yderligere information på tlf. 70 20 08 14.

Kontakt

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 20 08 14 eller via mail: info@lokalebasen.dk.