arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ofte stillede spørgsmål af udlejere


Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?

Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link: Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.

Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?

Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:

  • Afregning pr. udlejning
    Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.

  • Afregning pr. annonce
    Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i vores prisoversigt.

Hvis jeg ikke har et CVR nummer - kan jeg så stadig blive udlejer?

Hvis du ikke har et CVR nummer kan du skrive din fødselsdagsdato eller kontakte os på tlf.: 70 20 08 14, via mail: info@lokalebasen.dk .

Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit kodeord?

login siden for udlejere kan du få hjælp til at nulstille din adgangskode. Det eneste du skal gøre er at indtaste din e-mail, hvorefter du modtager en mail, hvorfra du vil kunne ændre din adgangskode.

Hvordan aktiverer jeg et lejemål?

Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.

Hvad skal jeg gøre, når jeg har fået udlejet et lejemål?

Hvis du har udlejet til en lejer henvist af Lokalebasen.dk, går du blot ind på det aktuelle lejemål og ændre status til 'udlejet'. Herefter indtastes de efterspurgte oplysninger. Hvis lejemålet ikke er udlejet gennem Lokalebasen.dk ændrer du i stedet status til 'deaktiveret' og herefter indtastes de ønskede oplysninger.

Hvorfor kan jeg ikke uploade billeder/plantegninger til mit lejemål?

Billeder og/eller plantegninger skal være i JPG, JPEG, PNG, GIF, BMP, eller TIF format for at de kan uploades til Lokalebasen.dk. Billeder skal være min. 900 pixels i bredden og min. 600 i højden for at vi kan uploade det og vise det på vores side.

Hvorfor kan jeg ikke uploade mit prospekt?

Et prospekt skal være af formatet PDF for at kunne vedhæftes til lejemålet. Prospektet må maks fylde 25 MB.

Hvad skal lejen være på mit lejemål?

Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område.
Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.

Hvordan opretter jeg en salgsejendom?

Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link: Oprettelse. Efterfølgende skal du blot trykke på fanen ”Salgsejendomme” og derefter klikke på knappen ”Opret nyt lejemål”. Herefter skal du blot udfylde informationerne omkring ejendommen.

Hvorfor har jeg modtaget en faktura, når jeg har afmeldt mit lejemål?

Vi fakturerer bagudrettet. Derfor skal du tjekke om din faktura er fra den sidste måned, hvor du har haft aktivt lejemål. Hvis du ikke har haft et aktivt lejemål i pågældende måned, så kontakt os da på tlf. 39 45 85 57 eller via mail: info@lokalebasen.dk 

Hvor ser jeg statistik for besøgende på mit lejemål?

Under fanen "Lejemål" i bunden af din side, kan du downloade en excel-liste m. antal henvendelser. Ønsker du yderligere statistik, kan du kontakte os på 39 45 85 57 eller via mail: info@lokalebasen.dk 

Er der forældelsesfrist på kundehenvendelser?

Som udgangspunkt er der en forældelsesfrist på 1 år, men det kan afhænge af kunden, lejemålet og udbyderen.


Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 20 08 14 eller via mail: info@lokalebasen.dk.Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage