Promovér dit lejemål med en synlig artikel i nyhedsbrevet NINEtoFIVE

Har du behov for at give dit lejemål ekstra promovering, større synlighed og dermed flere henvendelser, der kan fremme udlejningsprocessen?

Så tjek mulighederne for at få dit lejemål eksponeret i vores digitale nyhedsmagasin NINEtoFIVE i form af en journalistisk artikel, der præsenterer og fokuserer på din ejendom. Promovering gennem nyhedsbreve er en stadig mere populær kanal til at få sit ledige lejemål eksponeret til flest potentielt interesserede.

Fordi trafikken med autogenererede mails med ledige lejemål har det med at forsvinde i mængden, har vi på Lokalebasen.dk udviklet denne effektive mulighed for synligere eksponering for vores mange udlejere. Magasinet NINEtoFIVE er vores e-mail nyhedsbrev, som vi hver måned sender ud til Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder, samarbejdspartnere, danske ejendomsselskaber samt øvrige udlejere af erhvervslejemål.

I NINEtoFIVE er vi i stand til at sikre rette eksponering til rette målgrupper. Vores nyhedsmagasin kan fremvise en for genren imponerende åbningsrate på 28-33 %. Med vores p.t. over 65.000 modtagere har en velskrevet artikel om netop dit lejemål alle chancer for at nå ud til et virkelig stort lejerpotentiale.

Fordele ved promovering gennem nyhedsbrevet

  • Eksponering for over 65.000 modtagere
  • Specifik og relevant målgruppe
  • Forøget trafik til lejemålet
  • Højere kvalitet af kundehenvendelser

Forløbet illustreret

Illustreret forløb for skrivning af artikel til NINEtoFIVE

Pris

Det koster 6.995 kr. (+ moms) at få præsenteret dit lejemål i en journalistisk artikel i NINEtoFIVE. Prisen dækker administration, udarbejdelse af artiklen og eksponering til relevant målgruppe.

Anmeldelser

reviews

Download en PDF-teaser

Vi har udarbejdet en kort og skarp teaser, som opsummerer al ovenstående information. Du kan downloade den her og bruge den som præsentationsmateriale til at gøre dine kolleger og ledere interesseret i vores eksponerings-kanal.

Præsentations pdf.

Kontakt os for at høre mere

Udfyld kontaktformularen herunder for at høre mere om mulighederne for at få skrevet en artikel om dit lejemål. Du kan også rette henvendelse ved at sende en mail direkte til vores journalist Steen Uno på su@lokalebasen.dk

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo