Derfor mangler der billeder på nogle af annoncerne på Lokalebasen.dk

Der kan være flere grunde til, hvorfor der ikke vises billeder af lejemål og salgsejendomme på annoncerne. Vi forklarer nogle af de hyppigste grunde her.

Ingen billeder placeholders
Du er måske stødt på en af disse type billeder før. De vises, hvis en annonce ikke har billeder. Fra venstre: Almindelig annonce, 'fundet automatisk' annonce og parkeringsannoncer

Hvorfor vises der ikke billeder på ’Fundet automatisk’ og ’ikke-verificeret’ annoncer?

Lejemål, der er ’fundet automatisk’ kalder vi også ’ikke-verificeret annoncer’. Det er annoncer, hvor udlejeren ikke er en betalende eller officiel kunde hos Lokalebasen.dk. Derfor kan vi ikke garanterer at informationerne om lejemålet er korrekt, og der vises derfor heller ikke billeder af lejemålet.

Udlejer har ikke lagt billeder op

Det er udlejer, som har ansvaret for at lægge billeder på deres annoncer for lejemålet eller salgsejendommen. Derfor har nogle lejemål ikke billeder.

Vi bestræber os på at gøre udlejer opmærksom på, at de skal lægge billeder på deres annoncer. Annoncer med billeder vil blive set af flere lejere og købere, da billeder tæller med til at annoncen får en god Quality Score. Derudover ved vi, at billeder for lejer og køber har en væsentlig betydning for førstehåndsindtrykket og overvejelserne om lejemålet/salgsejendommen.

Koster det noget at have billeder på annoncen?

Nej, det er gratis. Udlejer kan lægge ligeså mange billeder op, som de har lyst til. Vi anbefaler mellem 3-10 stk. for at give et godt indtryk.

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo