Inspirér potentielle lejere med ét eller flere indretningsforslag

Er du udlejer og har du et kontorlejemål, som du har brug for inspirerende hjælp til at se, hvordan du kan indrette eller vise dine potentielle lejere lejemålets mange kontorindretningsmuligheder? Så kan du få lavet et indretningsforslag af vores samarbejdspartner, KOLIASA Architecture Studio. De er professionelle indretningsarkitekter til erhverv.

Udfyld vores online spørgeguide, således at arkitekten får afdækket dine behov og ønsker. Derefter modtager du et skræddersyet indretningsforslag af dit kontorlejemål. Vær opmærksom på, at prisen for indretningsforslaget er baseret på lejemålets størrelse. Læs mere om priser længere nede i teksten.Indretningsarkitekten har styr på kontorindretning

Billede: © KOLIASA Architecture Studio.

Inspirér potentielle lejere med at se de muligheder, som dit kontorlejemål kan tilbyde. Upload for eksempel dit indretningsforslag til kontorlejemålets annonce under plantegninger. Nogle gange kan det være svært for lejer at se lokalets muligheder, men nu kan du vise dem en eventuel kontorindretning. Står du derimod selv med et tomt kontorlokale, som du selv ønsker at indrette inden lejer flytter ind, så kan du ligeså bruge indretningsforslaget til dét.

Få steps og du modtager dit indretningsforslag

Det er utrolig nemt at modtage et inspirerende kontorindretningdesign af lejemålet.

Eksempel på kontorindretning

Du udfylder dine behov via den online spørgeguide ved at klikke på knappen ’Start nu’. Det er vigtigt at du uploader den eksisterende plantegning af kontorlejemålet. Arkitekten arbejder på forslaget og du vil efter 2-3 hverdage modtage indretningsforslaget via mail. Herefter har du 8 dage til at komme med feedback og eventuelle kommentarer, som indretningsarkitekten herefter vil rette uden yderligere omkostninger. Kort efter modtager du det rettede og endelige forslag.

Udvalgt case og eksempel på kontorindretning

Case #1: åbent kontormiljø på Vesterbrogade 12, 1620 København V

Denne kunde har et ledigt kontorlejemål på 420 m2

Lokalerne udlejes i samarbejde med Egeskov Davidsen Ejendomme og rummer to åbne kontormiljøer, hvor bl.a. 4 telefonbokse er indtegnet.


Eksempel på et indretningsforslag

Case #2: Mødelokale til kontor

Eksklusivt kontor ved Rådhuspladsen. Scandic Palace Hotel havde ønske om at konvertere et mødelokale (78 kvm.) til kontorlejemål.


Eksempel på et indretningsforslag

Case #3: Kontorlokale i Aarhus

Velbeliggende kontorlejemål på 250 kvm. Indretningsforslaget har til formål at illustrere hvor mange medarbejdere lejemålet er velegnet til.


Eksempel på et indretningsforslag

Hvad du modtager

Du modtager dit indretningsforslag som en PDF. I dokumentet kan du se den eksisterende plantegning, en møbleret plantegning og en 3D plantegning. To sidst nævnte er udarbejdet af arkitekten. Du vil også modtage en liste over alle rum og deres størrelser i kvadratmeter.

Her kan du se et eksempel på et indretningsforslag som arkitekten har udarbejdet.

Upload for eksempel indretningsforslaget til kontorlokalets annonce på Lokalebasen.dk eller vedlæg det i prospektet.


Priser

Det er lejemålets størrelse, der afgør prisen for indretningsforslaget.

Priser for indretningsforslag

Vi kan tilbyde disse attraktive priser, fordi vores samarbejdspartner sidder i udlandet. Den online spørgeguide er på dansk, men eventuel yderligere kommunikation med arkitekten foregår på engelsk.

Når du modtager indretningsforslaget, kan du købe yderligere hjælp for et ekstra beløb på 425 kr./time ekskl. moms. "yderligere hjælp" er eksempelvis, hvis du har yderligere rettelser, efter den inkluderende retterunde, eller hvis du ønsker øvrige 3D plantegninger og konceptillustrationer af kontorindretningen.

Hvis du ønsker at bestille flere indretningsforslag til det samme lejemål, kan vi tilbyde 20% rabat på alle indretningsforslag til det pågældende lejemål.

Arkitektfirmaet

Indretningsforslaget bliver udarbejdet af vores samarbejdspartner, det anerkendte arkitektfirma KOLIASA Architecture Studio. De har mange års erfaring indenfor kontorindretning.

De er specialister i indretningsdesign til erhverv og har derfor en god forståelse for at skabe god plads og funktionalitet til kontorer, så du får en god arbejdsplads. Ved indretning af kontor kræves der andre behov og krav end ved boligindretning.

Indretningsarkitekt firmaet KOLIASA Architecture Studio Logo
KOLIASA Architecture Studio

KOLIASA Architecture Studio

Billede: © KOLIASA Architecture Studio

koliasa_architecture

Hvilken information har vi brug for fra dig?

Klik på "Start nu", og du vil blive guidet til en spørgesguide. Her spørger vi ind til dine behov og ønsker til kontoret. Herunder, om det skal være åbent eller lukket kontor og om I har specielle ønsker f.eks. tekøkken, lounge område osv. Vi spørger også om nogle generelle oplysninger om lejemålet, hvor du bl.a. skal uploade en plantegning og give os et link til dit lejemåls annonce på Lokalebasen.dk. Vi har også brug for basale kontaktoplysninger om dig, så vi kan sende dig indretningsforslaget på e-mail.


Læs vilkår og betingelser.


Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo