arrow_upward

Valby

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Valby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Et Hyggeligt, Ældre Erhvervsområde Valby er en selvstændig bydel med både erhverv, kontorejendomme, bolig og industri. Det er et traditionelt gammelt erhvervsområde og huser store nationale virksomheder som Carlsberg og FL Smith. Centrum i området ligger omkring stationen og den hyggelige handelsgade Valby Langgade.

Danmarks Første Håndværkerby Håndværkerbyen i Valby er den første af sin slags i Danmark, udtænkt af arkitekt Ole Vinter i 1951. Værkstederne er indrettet med gode lys- og luftforhold. Byggeriet står i kontrast til tidligere tiders mørke baggårds- og kælderindustri. I dag huser Håndværkerbyen små enkeltmandsvirksomheder, grossister og kunstneratelierer.

Begrebet erhvervslokale dækker over mange forskellige lokaletyper, som anvendes til industri og liberale erhverv, herunder værksteder, studier, udstillingslokaler eller showrooms. De erhvervslokaler, du vælger har stor betydning for din kommende virksomheds succes, og der er en del at tage højde for. Erhvervslokalerne er med til at tegne din virksomheds ansigt udadtil og kan dermed styrke virksomhedens profil. Når du vælger erhvervslokaler, er det derfor vigtigt at overveje, om de sender de rette signaler til dine kunder, herunder om firmaets brand harmonerer med erhvervslokalernes placering, størrelse og indretning. De rette erhvervslokaler kan øge produktiviteten og har også betydning for medarbejdernes trivsel. Overvejer du at drive din virksomhed fra erhvervslokaler i Valby, så er der mange muligheder i flere prisklasser. Er du på udkig efter større eller mindre erhvervslokaler, fx til service, produktion, udstilling eller showroom i Valby, så tjek Lokalebasen, som har alt fra professionelle ejendomsselskaber og etablerede mæglere til mindre udlejere samt en lang række virksomheder med erhvervslokaler og ejendomme til leje eller salg. På den måde får du et omfattende og aktuelt overblik over ledige erhvervslokaler.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal