arrow_upward

Valby

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Valby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Et Hyggeligt, Ældre Erhvervsområde

Valby er en selvstændig bydel med både erhverv, kontorejendomme, bolig og industri. Det er et traditionelt gammelt erhvervsområde og huser store nationale virksomheder som Carlsberg og FL Smith. Centrum i området ligger omkring stationen og den hyggelige handelsgade Valby Langgade.

Valbys Nye og Pulserende Bycentrum

Med butiksstrøget Spinderiet er det bevist, at en ny koncentration af butikker ikke som en naturregel lægger eksisterende bykerner øde. Det omvendte kan være tilfældet. Grunden, som tidligere husede De Danske Bomuldsspinderier, udgør nu en populær bydel i Valby og har formået at puste nyt liv i området.

Kontorlokaler er lokaletyper, der anvendes til industri, service og øvrige erhverv. De kontorlokaler hvorfra din virksomhed drives har stor betydning for trivsel og virksomhedens profil, og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorlokaler, da en virksomheds omgivelser kan styrke virksomhedsprofilen. Kontorlokaler er en del af din virksomheds ansigt udadtil og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor er det værd at overveje, om kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være overensstemmelse mellem dit brand og kontorlokalernes placering, størrelse samt interiør. Kontorlokalerne har også betydning for medarbejdertrivsel, og har derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne skal desforuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og daglige arbejdsgange. De valgte kontorlokaler skal naturligvis også være velfungerende, og de tekniske installationer skal være er i orden, så driften ikke forstyrres. Kontorlokalernes placering er også vigtig i forhold til rekruttering. Tjek Lokalebasen og lad dig inspirere af de mange spændende ledige kontorlejemål i Valby.

Læs mere om Valby på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal