arrow_upward

Albertslund

Albertslund er en moderne drevet erhvervskommune, der i disse år stiller skarpt på vækst, innovation og nye arbejdspladser i erhvervsområderne Hersted Industri Park, Røde Vejrmølle Industrikvarter samt Værkstedskvarteret. Albertslunds ny erhvervsstrategi sigter målrettet mod at...Læs mere

Opret en søgeagent

Infrastrukturen i Albertslund er udbygget og effektiv, og med erhvervslokaler i byens industrikvarterer, er man tæt på motorvejsnettet, Københavns Lufthavn og den effektive kollektive trafik. Og når Hovedstadens Letbane indvies bliver det endnu nemmere at komme til og fra Albertslund, herunder også til og fra Hersted Industripark ad de regionale veje. Det interne vejnet er rationelt opbygget med brede veje præget af grøn beplantning, som blandt andet muliggør hurtig og nem varelevering.

Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, du driver din virksomhed fra har stor indflydelse på din kommende virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profil, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af din virksomheds ansigt udadtil og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du altid overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren sender det signal, du ønsker. Dine erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand. Erhvervslokalerne har ydermere betydning for medarbejdertrivsel, og har derfor indirekte indflydelse på din virksomheds produktivitet. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være er i orden, så driften ikke forstyrres. Med erhvervslokaler i Albertslund er din virksomhed desuden centralt placeret i forhold til rekruttering af nye medarbejdere.

Der bor i 2016 28.093 indbyggere i Albertslund, hvor 61 procent af boligerne er almene, mens 34 procent er ejerboliger, med en kvadratmeterpris i fjerde kvartal 2015 på 17.250 kroner for parcel- og rækkehuse og 16.305 kroner for ejerlejligheder. Der bor 1.922 enlige på 65 år og derover i Albertslund, 1.071 personer har haft en lav indkomst i tre ud af fire år. I 2016 bor der 1.004 0-15-årige børn af eneforsørgere i området og 5.931 børn i alderen 0-16 år i Albertslund. Der er 5.206 indbyggere i alderen 17-29 år, 10.708 30-59-årige, 5.950 borgere i alderen 60-84 og 226 indbyggere på 85 og derover, samt 6.500 indvandrere og efterkommer efter indvandrere. Kommunens forventede skatteindtægt per borger i Albertslund er 49.274, hvor udgiftsbehovet er beregnet til 70.675, hvorfor kommunen skal hente forskellen på 21.401 i hovedstads- og landsudligningen. Der opkræves i 2016 fonds- og selskabsskatter fra virksomheder med hjemsted i Albertslund Kommune på i alt 69.213.890.

Cykelkortet er lavet så du selv kan udskrive det i A3-format. Det kan foldes så det er lige til at stikke i lommen, rygsækken eller cykelkurven. Infrastrukturen i det område, hvor dine erhvervslokaler er placeret, har indflydelse på, hvor attraktiv beliggenheden er, og med erhvervskontorer i Albertslund er du altså centralt placereret i forhold til varelevering, motorvejsnettet og den offentlige transport

star
star
star
star
star
5.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal