arrow_upward

Ballerup

Den erhvervsaktive forstadskommune har udviklet et dynamisk topmoderne erhvervsliv med den langt overvejende del af arbejdspladserne beliggende i Ballerups veludviklede erhvervsområder, der huser store kendte virksomheder som Siemens, Toms, Nets, Topdanmark, Atea, GN Resound og...Læs mere

Opret en søgeagent

Med erhvervslokaler i Ballerup kommer du nemt omkring, da infrastrukturen i byen er effektiv. Infrastrukturen er vigtig for byens erhvervsliv, hvorfor det er en styrke, at kommunen har så gode forbindelser til hovedstadsområdet. Der ligger allerede fem S-togsstationer og gode vejforhold, men kommunen arbejder hele tiden på at sikre den bedste infrastruktur, herunder en forlængelse af Frederiks- sundmotorvejen, 10 minutters drift på S-toget, for at forbedre signalanlæg og veje og for flere supercykelstier. I april 2016 startede to nye buslinjer, hvoraf en af dem forbinder DTU Ballerup med DTU Lyngby. Ud over de fem S-togsstationer kører der 23 buslinjer (med stop ved alle kommunens erhvervsområder) med knudepunkt foran Ballerup Station, som giver gode forbindelser med offentlige transportmidler.

Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, du driver din virksomhed fra har stor indflydelse på din kommende virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profil, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på udkig efter erhvervslokaler. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af virksomhedens ansigt udadtil og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du altid overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren sender det signal, du ønsker. Dine erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand. Erhvervslokalerne har ydermere betydning for medarbejdertrivsel, og har derfor indirekte indflydelse på din virksomheds produktivitet. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være er i orden, så driften ikke forstyrres. Med erhvervslokaler i Ballerup er din virksomhed desuden centralt placeret i forhold til rekruttering af nye medarbejdere.

Købekraften i den by, hvor dine er erhvervslokaler er beliggende, kan – afhængig af branche og ydelser – have stor indflydelse på din virksomheds omsætning og vækstpotentiale. Virksomhederne i Ballerup Kommune ligger meget højt i omsætning. Et gennemsnit over otte år viser, at Ballerup ligger nummer et i forhold til indtægterne i selskabsskatterne målt per indbygger. Det betyder vækst og velstand, der bidrager til velfærden i Ballerup, hvor købekraften er middel til god. Påtænker du at etablere din kommende virksomhed i erhvervslokaler i Ballerup, så kan det være en god ide at deltage og – hvis det giver mening for dig og din virksomhed – indmelde dig i et af de aktive lokale erhvervsnetværk i området.

Erhvervslokaler i Ballerup vil typisk have beliggenhed i industrikvartererne, og vil derfor ofte have tilknyttet parkeringspladser. Når du søger efter erhvervslokaler i Ballerup (postnummer 2750) på Lokalebasen, så får du oplyst, om lejemålet inkluderer parkeringsplads(er) eller om der er mulighed for at leje parkeringsplads(er) tæt på erhvervslokalerne. Er det relevant, kan du søge om at få et parkeringsmærkat til din bil, hvis du bor eller driver erhverv fra erhvervslokaler i Ballerup Bymidte. Med et parkeringsmærkat fritages du for begrænsningen på tre timers parkering i særligt afmærkede parkeringszoner. Hvert P-mærkat koster 360 kroner i ekspeditionsgebyr. Ansøg om parkeringsmærkat på Ballerups Kommunes hjemmeside.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal