arrow_upward

Birkerød

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Birkerød. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Den måde, virksomheder, bygninger og infrastruktur formgives, bygges, drives og bruges på, er under forandring som følge af den teknologiske udvikling, hvilket også påvirker infrastrukturen, som i dag ikke længere begrænser sig til trafik, forsyning og sygehusvæsen. Vi er på vej ind i en tidsalder, som er kendetegnet af nye muligheder for entreprenører, arkitekter, designere og ingeniører. Effektive cloud-systemer og Big Data betyder, at vi kan forbinde folk, processer og ideer som aldrig før. Den digitale infrastruktur spiller en større og større rolle i samfundet, ikke mindst i samspillet mellem samfund, borgere og virksomheder. Hvor man tidligere kunne nøjes med en internetforbindelse på 4-8 Mbit stiller de nye netværkstjenester, som fx cloud computing, digital forvaltning, streaming og moderne produktionsplanlægning og udvikling, større krav. Regeringen har vedtaget, at dansk bredbåndsmål skal nå 100 Mbit-download og 30 Mbit-upload senest i 2020, men allerede i 2016 ser det ud til, at dette ikke kan realiseres. Samtidig presser udviklingen båndbreddebehovet i vejret, så 2020-målet vil i mange tilfælde være for lidt for sent. Flere danske kommuner er gået i gang med at forberede, hvordan man kan påvirke udviklingen så målene kan nås før 2020. Regeringens aftale om vækstplaner for digitalisering i Danmark hjælper godt på vej, og samtidig satser EU stort på den digitale fremtid.

Erhvervslokaler dækker over alle lokaletyper, som anvendes til industri, service og øvrige erhverv. Uanset hvilken branche, du befinder dig og hvilke kundesegmenter, du henvender dig til, så har de erhvervslokaler, du driver din virksomhed fra stor indflydelse på omsætning, vækstpotentiale og profil, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på udkig efter erhvervslokaler. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af en virksomheds ansigt udadtil og kan derfor styrke virksomhedens image. Derfor bør du overveje, om de erhvervslokaler, du har kig på sender det signal, du ønsker. Dine erhvervslokalers placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand. Erhvervslokalerne har ydermere betydning for medarbejdertrivsel, og har derfor indirekte indflydelse på din virksomheds produktivitet. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange, ligesom de tekniske installationer selvsagt skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Med erhvervslokaler i Birkerød er din virksomhed centralt placeret i forhold til rekruttering af nye medarbejdere.

Der er en del industri i Birkerød, og erhvervslivet trives. Driver du din virksomhed fra et af Birkerøds mange erhvervslokaler, kan det give mening at søge optagelse i Birkerød Erhvervsforening, hvor du sammen med andre lokalt forankrede virksomheder har mulighed for at påvirke de lokale beslutningstagere i Rudersdal Kommune. Her kommer du i dialog med andre lokale foreninger og interesseorganisationer, og du bliver en del af et stærkt netværk og får kontakter til andre medlemsvirksomheder og brancher. Birkerød Erhvervsforening henvender sig til virksomheder og andre forretningsdrivende. Et andet populært netværk i Birkerøds umiddelbare omegn, er Rudersdal Erhvervsforening, som består af erhvervsfolk, der gerne vil møde andre erhvervsfolk, skabe forretning, dele viden og erfaring, og udvide deres netværk. Her hjælper man hinanden med at skabe de bedst mulige betingelser for medlemsvirksomhederne, gennem samarbejde, videndeling, inspiration, og socialt samvær.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal