arrow_upward

Odense M

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Odense M. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Spændende lokaler til kontor – Odense M kan give din virksomhed nye udfordringer

Der er ingen tvivl om, at landets tredjestørste by har den helt rette placering, når det kommer til at finde attraktive erhvervslokaler til kontor – Odense M byder på et omfattende og rigt erhvervsliv, der vil kunne give din virksomhed mange muligheder. Odense M ligger blandt andet grund til en lang række internationale såvel som nationale virksomheder inden for mange forskellige brancher, hvorfor der her er tale om et dynamisk miljø, der med garanti vil have en positiv effekt på din virksomhed. Herudover har byen en lang række butikker samt flere shopping- og indkøbscentre. 

Find attraktive erhvervslokaler til kontor – Odense M giver mange fordele til både kunder og medarbejdere

Når man leder efter de helt rette lokaler til kontor, er det blandt andet vigtigt, at man sørger for, at man finder et sted med en optimal infrastruktur – og det må Odense M helt bestemt siges at have. Byen ligger nemlig lige ved Odense Kanal, der forbinder Odense Fjord med Odense Havn. Kanalen giver således adgang til byens centrum fra vandet, og herudover byder byen på en helt masse tog- og busforbindelser, som er en kæmpe fordel for både kunder og medarbejdere. Herudover har byen også en letbane, der forbinder den nordvestlige del af byen med centrum samt den sydøstlige del. Endelig skal det også nævnes, at byen har en mindre lufthavn blot 10 kilometer fra centrum. Det er dog kun enkelte rutefly, der benytter sig af denne. 

By med store ambitioner – attraktivt sted for etablerede og nystartede virksomheder

En anden grund til, hvorfor byen har den perfekte placering i forhold til spændende muligheder for dine nye kontorer, er byens yderst ambitiøse vækstpolitik, som betyder, at byen konstant arbejder på at få skabt nye arbejdspladser. Herudover bliver der også arbejdet på at få styrket de eksisterende virksomheder samt at få tiltrukket en helt masse nye, så byen kan blive ved med at forblive et yderst attraktivt sted for både nystartede og etablerede danske virksomheder.

Moderne storby i hjertet af Fyn, der byder på lidt af det hele

Der er således ingen tvivl om, at denne moderne storby midt i hjertet af Fyn har den helt rette placering, når det kommer til at finde nye erhvervslokaler til kontor – Odense M formår at byde på lidt af det hele, og det er særligt deres ambitioner om at tiltrække nye virksomheder, der gør dette til et spændende og attraktivt miljø for erhverv. Herudover er den optimale infrastruktur en yderligere faktor, i forhold til hvorfor mange danske virksomheder vælger at etablere nye kontorer her i byen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal