arrow_upward

10 kontorlokaler: Odense M

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Odense M. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Spændende lokaler til kontor – Odense M kan give din virksomhed nye udfordringer

Der er ingen tvivl om, at landets tredjestørste by har den helt rette placering, når det kommer til at finde attraktive erhvervslokaler til kontor – Odense M byder på et omfattende og rigt erhvervsliv, der vil kunne give din virksomhed mange muligheder. Odense M ligger blandt andet grund til en lang række internationale såvel som nationale virksomheder inden for mange forskellige brancher, hvorfor der her er tale om et dynamisk miljø, der med garanti vil have en positiv effekt på din virksomhed. Herudover har byen en lang række butikker samt flere shopping- og indkøbscentre. 

Find attraktive erhvervslokaler til kontor – Odense M giver mange fordele til både kunder og medarbejdere

Når man leder efter de helt rette lokaler til kontor, er det blandt andet vigtigt, at man sørger for, at man finder et sted med en optimal infrastruktur – og det må Odense M helt bestemt siges at have. Byen ligger nemlig lige ved Odense Kanal, der forbinder Odense Fjord med Odense Havn. Kanalen giver således adgang til byens centrum fra vandet, og herudover byder byen på en helt masse tog- og busforbindelser, som er en kæmpe fordel for både kunder og medarbejdere. Herudover har byen også en letbane, der forbinder den nordvestlige del af byen med centrum samt den sydøstlige del. Endelig skal det også nævnes, at byen har en mindre lufthavn blot 10 kilometer fra centrum. Det er dog kun enkelte rutefly, der benytter sig af denne. 

By med store ambitioner – attraktivt sted for etablerede og nystartede virksomheder

En anden grund til, hvorfor byen har den perfekte placering i forhold til spændende muligheder for dine nye kontorer, er byens yderst ambitiøse vækstpolitik, som betyder, at byen konstant arbejder på at få skabt nye arbejdspladser. Herudover bliver der også arbejdet på at få styrket de eksisterende virksomheder samt at få tiltrukket en helt masse nye, så byen kan blive ved med at forblive et yderst attraktivt sted for både nystartede og etablerede danske virksomheder.

Moderne storby i hjertet af Fyn, der byder på lidt af det hele

Der er således ingen tvivl om, at denne moderne storby midt i hjertet af Fyn har den helt rette placering, når det kommer til at finde nye erhvervslokaler til kontor – Odense M formår at byde på lidt af det hele, og det er særligt deres ambitioner om at tiltrække nye virksomheder, der gør dette til et spændende og attraktivt miljø for erhverv. Herudover er den optimale infrastruktur en yderligere faktor, i forhold til hvorfor mange danske virksomheder vælger at etablere nye kontorer her i byen.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage