arrow_upward

21 kontorlokaler: Odense SØ

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Odense SØ. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Odense SØ – kontor i attraktivt område

Leder du efter en god location til dine kontorlokaler? Odense SØ har som en del af den større danske by Odense en ideel placering. Området er lokaliseret i den sydøstlige side af Odense, hvis beliggenhed i midten af Fyn gør den et vigtigt knudepunkt i det danske landskab. Odense Ø som bydel huser allerede erhverv i mange forskellige afskygninger, foruden adskillige uddannelsesinstitutioner. Dette betyder, at området generelt set er præget af liv og vækst – en oplagt fordel, hvis du er på udkig efter kontorlokaler. Odense SØ er som bydel i Odense en del af en af Danmarks ældste byer, der historisk set har ageret vigtig købstad og handelscentrum i Danmark. Dette afspejles stadig i nutidens by, hvor detailhandel og erhvervsliv trives side om side og bidrager til billedet af et erhvervsliv i vækst.

God infrastruktur vil hjælpe dig og dit kontor

Odense SØ har direkte adgang til den fynske motorvej E20, der krydser Fyn og kobler området til både Sjælland og Jylland. Dette betyder, at du via bil let kan komme til store dele af Danmark. Dette kan være en fordel, hvis du ynder at køre på eller få besøg af kunder eller samarbejdspartnere i dit kontor, eller hvis du har medarbejdere, der pendler fra andre dele af landet. Vejmæssigt er Odense SØ altså godt forbundet til det øvrige land – men disse gode transportmuligheder ses også i områdets andre transportformer. Odense er eksempelvis et fast stop på adskillige jernbanestrækninger, der forgrener sig både nationalt og mere lokalt. Ligeledes har Odense SØ også adskillige busforbindelser, der gør det muligt at bevæge sig fra området og videre til midtbyen eller oplandet. Altså vil man nemt ved hjælp af privat eller offentlig transport kunne tilgå dine kontorlokaler. Odense SØ er således en stærk trafikal medspiller i forhold til din virksomhed.

Et bagland der ønsker at hjælpe dig

Odense SØ hører under Odense Kommune, der i høj grad sætter fokus på at hjælpe de lokale erhvervsdrivende. Dette betyder, at de tilbyder forskellige former for hjælp til alle virksomheder og iværksættere, der vælger Odense som beliggenhed for deres forretninger og kontorer. Foruden kommunal og politisk opbakning, vil virksomheder med kontorlokaler i Odense SØ også opleve, at Odenses erhvervsliv gør et stort arbejde for i fællesskab at skabe en god grobund for fremtidig vækst. Du vil altså have adgang til en historisk købstad med god infrastruktur og et stærkt bagland, hvis du vælger at have kontorlokaler i Odense SØ.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage