arrow_upward

7 kontorlokaler: Odense S

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Odense S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Odense S

Drømmer du om et kontor i en af Danmarks større byer? Så er et kontor i Odense S et godt valg. Odense er Danmarks tredjestørste by, og byen har med sin placering på Fyn en ideel placering i Danmark, da der er gode infrastrukturelle forbindelser samt forholdsvis kort rejsetid til mange forskellige områder i Danmark.

Odense: En historisk perle

Odense omfatter 176.683 indbyggere, og den er smukt beliggende ved Odense Å, som ligger nogle få kilometer syd for Odense Fjord. Byen hører til Region Syddanmark, og det er den by, der er størst i regionen. Odense er en af de ældste byer i Danmark, og derfor emmer byen af historie.

Byen er blandt andet kendt for resterne af Nonnebakken, som er en af de seks Trelleborge. Den er også kendt som hjemby for den store digter H.C. Andersen, som er både er født og opvokset i byen i 1800-tallet. Odense byder altså med andre ord på et væld af historiske fortællinger, og samtidig er byen utroligt smuk at færdes i. Med et kontor i Odense S, kan du altså nyde den korte afstand til smukke omgivelser og historiske monumenter.

God infrastruktur i Odense S

Som følge af industrialiseringen i løbet af 1800-taller, ekspanderede Odense sit byareal, og derfor rummer byen i dag et væld af nationale og internationale virksomheder, der har hovedsæder i byen. Det gælder blandt andet bryggeriet Albani, GF-Forsikring, Herstal Danmark, Harald Nyborg, Intersport Danmark og Jensens Bøfhus. Byen er altså attraktiv for et væld af virksomheder, og derfor vil du med et kontor i Odense S også have mulighed for at skabe et gode erhvervsrelationer og danne et netværk.

Infrastrukturen i Odense er præget af byens placering på midten af Fyn, som betyder, at såvel biler som tog, der passerer Fyn til eller fra Jylland og Sjælland, kører igennem Odense. Byen har derfor en udbygget og effektiv infrastruktur. Togforbindelserne til og fra Odense går gennem Odense Banegård, hvorfra tog til både Jylland og Sjælland går. På både strækningen Odense-København og Odense-Århus er rejsetiden omkring 1,5 time, og derfor vil du med et kontor i Odense S være ideelt placeret i forhold til Danmarks to største byer.

Fynske Motorvej løber gennem den sydlige del af Odense, og derfor kan du med et kontor i Odense S hurtigt og nemt komme både til og fra byen.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage