arrow_upward

Odense S

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Odense S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Odense S

Drømmer du om et kontor i en af Danmarks større byer? Så er et kontor i Odense S et godt valg. Odense er Danmarks tredjestørste by, og byen har med sin placering på Fyn en ideel placering i Danmark, da der er gode infrastrukturelle forbindelser samt forholdsvis kort rejsetid til mange forskellige områder i Danmark.

Odense: En historisk perle

Odense omfatter 176.683 indbyggere, og den er smukt beliggende ved Odense Å, som ligger nogle få kilometer syd for Odense Fjord. Byen hører til Region Syddanmark, og det er den by, der er størst i regionen. Odense er en af de ældste byer i Danmark, og derfor emmer byen af historie.

Byen er blandt andet kendt for resterne af Nonnebakken, som er en af de seks Trelleborge. Den er også kendt som hjemby for den store digter H.C. Andersen, som er både er født og opvokset i byen i 1800-tallet. Odense byder altså med andre ord på et væld af historiske fortællinger, og samtidig er byen utroligt smuk at færdes i. Med et kontor i Odense S, kan du altså nyde den korte afstand til smukke omgivelser og historiske monumenter.

God infrastruktur i Odense S

Som følge af industrialiseringen i løbet af 1800-taller, ekspanderede Odense sit byareal, og derfor rummer byen i dag et væld af nationale og internationale virksomheder, der har hovedsæder i byen. Det gælder blandt andet bryggeriet Albani, GF-Forsikring, Herstal Danmark, Harald Nyborg, Intersport Danmark og Jensens Bøfhus. Byen er altså attraktiv for et væld af virksomheder, og derfor vil du med et kontor i Odense S også have mulighed for at skabe et gode erhvervsrelationer og danne et netværk.

Infrastrukturen i Odense er præget af byens placering på midten af Fyn, som betyder, at såvel biler som tog, der passerer Fyn til eller fra Jylland og Sjælland, kører igennem Odense. Byen har derfor en udbygget og effektiv infrastruktur. Togforbindelserne til og fra Odense går gennem Odense Banegård, hvorfra tog til både Jylland og Sjælland går. På både strækningen Odense-København og Odense-Århus er rejsetiden omkring 1,5 time, og derfor vil du med et kontor i Odense S være ideelt placeret i forhold til Danmarks to største byer.

Fynske Motorvej løber gennem den sydlige del af Odense, og derfor kan du med et kontor i Odense S hurtigt og nemt komme både til og fra byen.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal