arrow_upward

Haderslev

Haderslev sigter efter kriseårene, der kostede kommunen over 2.500 arbejdspladser, på en intensiv forbedring af byens erhvervsklima. På DIs årlige måling af erhvervsklimaet i danske kommuner kunne Haderslev i 2014 avancere 22 pladser til en...Læs mere

Infrastrukturen i Haderslev Kommune er udmærket med regelmæssig offentlige transportmuligheder, herunder bus og tog samt nem adgang til motorvejsnettet – og egen indenrigslufthavn i Vojens – og dermed til Tyskland, det øvrige Jylland, Fyn og Sjælland. Haderslevs infrastruktur har betydning for, hvor attraktivt det er at drive forretning fra erhvervslokaler her i kommunen. Sydtrafik står for busdriften i Haderslev, og der er togforbindelse til og fra Vojens, se togtider og priser på DSB. Bestilling af taxa i Haderslev Kommune kan ske hos Haderslev Taxa på telefon 70 10 75 00. Hertil kommer færgeforbindelsen til Aarø. Færgen sejler dagligt mellem klokken 6.00 og 23.00, og uden for dette tidsrum er der rådighedsvagt til akut sejlads i forbindelse med sygdom. Færgen har plads til 12 personbiler og 98 passagerer. Der kan ikke reserveres plads, og man bliver normalt overført i den rækkefølge, man ankommer til færgen i. Der er normalt forbindelse til bussen til og fra Haderslev, dog ikke søndag eftermiddag. På Aarøfærgen finder du information, sejltider, priser med videre. Haderslev Kommune deltager i udviklingen og placeringen af en ny midtjysk motorvej, og arbejder for en bedre sammenkobling det det tyske jernbanenet. Det dobbelte jernbanespor skal også omfatte strækningen Tinglev-Padborg, ligesom fokus på Femernbæltet og dens indvirkning på lokale muligheder og infrastruktur skal bevares. Den lokale infrastruktur skal også prioriteres som en del af erhvervsudviklingen i Haderslev Kommune, og der skal fokus på udvikling af udvalgte industriområder og parker og det lokale sti- og vejnet prioriteres, således at vejen til og fra Haderslev Kommunes byer og landdistrikter forbedres. Samtidig afsøges muligheden for modulvogntog og der arbejdes for et partnerskab om den fortsatte udvikling af Vojens Lufthavn. Lufthavnen, som har status som told- og Schengen-lufthavn, tilbyder allerede i dag privatflystrafik, erhvervsudlejning, cargo (det er blandt andet muligt at sende nødhjælpspakker som luftfragt fra lufthavnen). Herudover er der gratis parkering, og der tilbydes catering til charter- og taxafly.

Med en beliggenhed tæt på motorvejsnettet og Tyskland, Vojens Lufthavn og regelmæssig bus- og togtrafik er Haderslev et oplagt sted at søge efter erhvervslokaler til din kommende virksomhed. Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, hvorfra du driver din virksomhed, har betydning for din virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Haderslev Kommune. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af gesjæftens ansigt udadtil, og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren, sender det signal, du ønsker. Erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand, og de valgte erhvervslokaler har desuden betydning for medarbejdertrivsel og dermed indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Erhvervslokaler i Haderslev er hovedsageligt koncentreret omkring byens industrikvarterer og i Haderslev er din virksomhed centralt placeret i forhold til infrastruktur og rekruttering af nye medarbejdere. Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg i Haderslev.

Med erhvervslokaler beliggende i Haderslev, har du et stort udvalg af dagligvarer i den gamle købstad, fx i Kvickly, MENY, Netto, Fakta, Aldi, ABC Lavpris og Kiwi. Byens forretningsliv markedsføres samlet under Haderslev Butikker, og tilbyder gode indkøbsmuligheder, oplevelser og miljø.
Haderslev Butikker står bag fire årlige specialtillæg, dagbladsannoncer, tv-reklamer, online- og radiospots, og har et tæt samarbejde med Haderslevs største dagblade og øvrige medier. I byens butikker kan du få alt inden for bolig og indretning, herreekvipage, damemode, sko og tasker, brille- og smykkedesign, vin og fødevarer, radio, tv og elektronik med mere. Handelstandsforeningen har egen vagtordning, og det begrænser antallet af tyverier og øger trygheden for kunder og personale. Haderslev er en ren og velholdt by, og det er med til øge trivslen, og skaber bedre forudsætninger for handlen. Det giver også et bedre indtryk for Haderslevs indbyggere, erhvervsdrivende, butiksindehavere og besøgende.

Erhvervsorganisationer som Dansk Industri, Dansk Erhverv og andre har de seneste år været med til at skabe stor fokus på erhvervsudviklingen i landets kommuner, både qua analyser af erhvervsklimaet og fremtidens krav til ”den gode erhvervskommune”. I Haderslev har Erhvervsrådet inddraget næsten 200 virksomhedsledere i processen med at lave en strategi for en ny og positiv erhvervsudvikling i Haderslev Kommune. Den vigtigste lære har ifølge materialet været, at Haderslev Kommune skal tænke som en nichevirksomhed, fordi kun de allerstørste af landets kommuner har råd til andet, og at kommunen skal være i øjenhøjde med de virksomheder, de skal skabe udviklingen for og sammen med.

Din søgning gav ingen resultater