arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Sønderborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Den perfekte placering til erhvervslokalet – Sønderborg er Sønderjyllands største by

Det er meget vigtigt for en virksomhed, at dennes erhvervslokaler er attraktivt placeret. Dette motiverer nemlig medarbejderne og skaber de bedste forudsætninger for virksomheden. Sønderborg, som er placeret i Sønderjylland, byder på mange fordele og muligheder, der både beskæftiger sig med kultur, transport, erhverv, uddannelse og meget mere. Størstedelen af byen er placeret på øen Als, som er forbundet med Sønderjylland via Kong Christian X’s bro og Alssundbroen. Mange kender Sønderborg på grund af Dybbøl Mølle, som ligger vest for byen. Byen er stor og dynamisk med over 27.000 indbyggere.

Sønderborg skaber god grobund for erhvervsdrivende

Området i og omkring Sønderborg er stærkt præget af et dynamisk erhvervsliv, hvor især maskin-, it-, tele- og elektronikindustrien dominerer. Dette tydeliggøres blandt andet af virksomheder som Agramkow Fluid Systems, som er placeret her. Andre store virksomheder som Danish Crown svineslagteri og Danfoss er ligeledes placeret i nærheden af Sønderborg i henholdsvis Blans, som ligger 14 kilometer fra Sønderborg, og Nordborg, som ligger 26 kilometer derfra. Disse virksomheder er store og indflydelsesrige, idet de beskæftiger omkring 1000 medarbejdere i området og mange flere på verdensplan. De omkringliggende virksomheder og industrier viser tydeligt, at Sønderborg er en erhvervstung by, der skaber god grobund for øvrige virksomheder og erhvervsdrivende.

Den glade medarbejder findes i Sønderborg

For en virksomhed er medarbejderne utrolig vigtige, og derfor er det også essentielt, at den enkelte medarbejder er glad for det område, hvor den pågældende arbejdsplads er placeret. Sønderborg skaber rammerne for den glade medarbejder med byens mange muligheder for både kultur, aktivitet, uddannelse og meget mere. Desuden skal det være nemt for medarbejderen at komme til og fra området for at undgå unødvendig spildtid. I Sønderborg er transportmulighederne i top, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme til og fra byen. Hvis man er kørende i privat køretøj, som mange leverandører, besøgende og medarbejdere er, kan man blot følge Motorvej E45, som gør det hurtigt og let at komme til Sønderborg og Als. Hvis man modsat er afhængig af offentlig transport, har Sønderborg ligeledes mange løsninger, idet der flere gange dagligt kører toge til og fra byen fra Sønderborg Station. Samtidig kører der også et hav af busser hver dag fra Sønderborg Busstation.

Hvis man som erhvervsdrivende er på udkig efter et godt sted at placere erhvervslokalerne, er Sønderborg den optimale by med sine mange muligheder og fordele for både virksomheden og den enkelte medarbejder.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage