arrow_upward

Sønderborg

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Sønderborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Den perfekte placering til erhvervslokalet – Sønderborg er Sønderjyllands største by

Det er meget vigtigt for en virksomhed, at dennes erhvervslokaler er attraktivt placeret. Dette motiverer nemlig medarbejderne og skaber de bedste forudsætninger for virksomheden. Sønderborg, som er placeret i Sønderjylland, byder på mange fordele og muligheder, der både beskæftiger sig med kultur, transport, erhverv, uddannelse og meget mere. Størstedelen af byen er placeret på øen Als, som er forbundet med Sønderjylland via Kong Christian X’s bro og Alssundbroen. Mange kender Sønderborg på grund af Dybbøl Mølle, som ligger vest for byen. Byen er stor og dynamisk med over 27.000 indbyggere.

Sønderborg skaber god grobund for erhvervsdrivende

Området i og omkring Sønderborg er stærkt præget af et dynamisk erhvervsliv, hvor især maskin-, it-, tele- og elektronikindustrien dominerer. Dette tydeliggøres blandt andet af virksomheder som Agramkow Fluid Systems, som er placeret her. Andre store virksomheder som Danish Crown svineslagteri og Danfoss er ligeledes placeret i nærheden af Sønderborg i henholdsvis Blans, som ligger 14 kilometer fra Sønderborg, og Nordborg, som ligger 26 kilometer derfra. Disse virksomheder er store og indflydelsesrige, idet de beskæftiger omkring 1000 medarbejdere i området og mange flere på verdensplan. De omkringliggende virksomheder og industrier viser tydeligt, at Sønderborg er en erhvervstung by, der skaber god grobund for øvrige virksomheder og erhvervsdrivende.

Den glade medarbejder findes i Sønderborg

For en virksomhed er medarbejderne utrolig vigtige, og derfor er det også essentielt, at den enkelte medarbejder er glad for det område, hvor den pågældende arbejdsplads er placeret. Sønderborg skaber rammerne for den glade medarbejder med byens mange muligheder for både kultur, aktivitet, uddannelse og meget mere. Desuden skal det være nemt for medarbejderen at komme til og fra området for at undgå unødvendig spildtid. I Sønderborg er transportmulighederne i top, hvilket gør det nemt og hurtigt at komme til og fra byen. Hvis man er kørende i privat køretøj, som mange leverandører, besøgende og medarbejdere er, kan man blot følge Motorvej E45, som gør det hurtigt og let at komme til Sønderborg og Als. Hvis man modsat er afhængig af offentlig transport, har Sønderborg ligeledes mange løsninger, idet der flere gange dagligt kører toge til og fra byen fra Sønderborg Station. Samtidig kører der også et hav af busser hver dag fra Sønderborg Busstation.

Hvis man som erhvervsdrivende er på udkig efter et godt sted at placere erhvervslokalerne, er Sønderborg den optimale by med sine mange muligheder og fordele for både virksomheden og den enkelte medarbejder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal