arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Skanderborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Leder du efter attraktive erhvervslejemål? Skanderborg er centralt placeret i Østjylland

Den østjyske by Skanderborg har den helt ideelle placering, såfremt du søger efter lokaler til erhvervsmæssig brug. Skanderborg fungerer som en stationsby i Østjylland, og herudover er den administrativt centrum for hele Skanderborg Kommune. Byen har først og fremmest en attraktiv placering i forhold til erhvervslokaler, i og med at den er centralt placeret i Østjylland, og herudover er den et mindre jernbaneknudepunkt mellem strækningen mod både Horsens og Aarhus og mod Silkeborg. Det betyder, at der er en god infrastruktur i byen, hvilket gør det nemt for kunder, kollegaer og andre interessenter at komme hurtigt til og fra byen med offentlig transport.

Spændende erhvervsliv der giver mange muligheder

Når man skal lede efter nye lokaler til erhvervslejemål, er det utroligt vigtigt, at man finder en by med et omfattende og spændende erhvervsliv, der kan give din virksomhed mange muligheder. Det må bestemt siges at være tilfældet i Skanderborg, da byen konstant arbejder på at udvikle kommunen samt at skabe vækst. Dette gælder i særdeleshed inden for erhvervsområdet, og kommunen gør således alt, hvad de kan, for at hjælpe virksomheder og iværksættere i området med at vokse sig større. På den måde formår byen at skabe de bedst mulige rammer for virksomheder, uanset hvilken branche man arbejder inden for, og netop dette gør Skanderborg til et utroligt spændende sted at drive virksomhed i.

Ambitiøs by i Østjylland med fokus på vækst   

Skanderborg er generelt en ambitiøs by med store visioner, der arbejder hårdt på at få skabt vækst. Det betyder, at din virksomhed vil kunne få mange muligheder i en by som Skanderborg, og herudover har den en ideel placering, i og med at den ligger centralt i Østjylland. Det betyder desuden, at byen indgår i et tæt samarbejde med Aarhus, hvorfor Skanderborg formår at byde på storbyens mange muligheder og provinsbyens trygge omgivelser. Dette er noget, der tiltrækker rigtig mange erhvervsdrivende, der godt kan lide at få lidt af det hele.

Kom hurtigt både til og fra byen

Leder du efter nye erhvervslokaler, er der således ingen tvivl om, at Skanderborg har den helt rette placering. Du er her garanteret et rigt og spændende erhvervsliv i smukke omgivelser, samtidig med at du befinder dig tæt på flere større jyske byer. Ydermere har byen en velfungerende infrastruktur, hvorfor du hurtigt og nemt vil kunne komme både til og fra byen. Det er helt bestemt noget, der vil kunne komme dine medarbejdere til gode. Endelig skal det nævnes, at Skanderborg er en by, der formår at gøre rigtig meget for virksomhederne i området, og det er hovedårsagen til, hvorfor byen har den ideelle placering, hvis du leder efter attraktive erhvervslejemål.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage