Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lb filter iconJuster liste
Vælg område(r)Lb target icon

 

Nye typer virksomheder vælger erhvervslejemål i Horsens

Der er mange gode grunde til at vælge et erhvervslejemål i Horsens. Derfor er byen også netop nu inde i en spændende udviklingsfase, hvor flere og helt nye typer virksomheder flytter ind til byområdet. Byen er kendt for at have en stor elektronikindustri, og et stigende antal grafiske virksomheder vælger også at få erhvervslokaler i Horsens. Herudover er byen blevet hjem for et af de største transportcentre i Jylland. Byens erhvervsliv er kort sagt i en stor udviklingsproces, der ikke mindst skyldes en nytænkende og erhvervsvenlige politik fra kommunal side.

En by i vækst

Horsens Kommune er, ifølge Danmarks Statistik, mellem landets tre hastigst voksende kommuner med en forventet befolkningstilvækst frem mod år 2040 på 27,9 procent. Et erhvervslejemål her giver dermed spændende fremtidsperspektiver til din virksomhed, da der i befolkningstilvæksten ligger et stærkt potentiale for yderligere økonomisk vækst i byen.

Erhvervslokaler i Horsens giver muligheder for virksomheden

Med et erhvervslejemål i Horsens får din virksomhed en lang række fordelagtige vilkår. Blandt andet er der mange spændende og ofte gratis tilbud til virksomheder fra den uafhængige organisation, Business Horsens, der samarbejder med Horsens Kommune og Væksthus Midtjylland. Denne organisation har til formål at understøtte udvikling og innovation i de enkelte virksomheder. Her kan din virksomhed få en lang række ydelser – for eksempel økonomisk rådgivning, vejledning vedrørende eksport, hjælp til rekruttering og meget mere. Vælger du at få erhvervslokaler her, vil din virksomhed, kort sagt, få mulighed for at få rådgivning og sparring omkring alle områder inden for virksomhedsdrift.

Profilerende erhvervslejemål – Horsens har et unikt brand

Vælger du at placere din virksomhed i denne unikke jyske by, får din virksomhed hjemme i en levende kulturby, der er en af Danmarks bedst markedsførte byer. Horsens er i stand til at tænke i helt nye baner for at skabe spændende kulturtilbud og brande byen. Eksempelvis omdannede byen i 2010 sit tidligere statsfængsel til en moderne kulturinstitution med originale arrangementer og muligheder, hvilket skabte opmærksomhed i hele landet. Med et erhvervslejemål i denne by kan din virksomhed nyde godt af byens unikke brand og dens mange kulturelle tilbud, der tiltrækker store kundegrupper.

Kæmpe investering i infrastruktur

Horsens har en yderst velfungerende infrastruktur, og kommunen har herudover vedtaget at investere 350 millioner kroner i en ny, ambitiøs infrastruktur. Vælger du et erhvervslejemål i dette område, vil din virksomhed dermed få attraktive trafikale forhold både nu og i fremtiden. Blandt andet investerer kommunen i en ny Ringvej Syd, samt ny adgang til midtbyen fra motorvejsafkørsel – og på den længere bane skal der også projekteres en Ringvej Nord om byen. De nye planer for infrastrukturen giver endnu bedre trafikvilkår for virksomhederne både i og uden for Horsens – så uanset om du vælger erhvervslokaler uden for byen eller et erhvervslejemål i midtbyen, vil du dermed nyde godt af en velfungerende og moderne infrastruktur.

Din søgning gav ingen resultater