arrow_upward

37 erhvervslokaler: Horsens

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Horsens. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Nye typer virksomheder vælger erhvervslejemål i Horsens

Der er mange gode grunde til at vælge et erhvervslejemål i Horsens. Derfor er byen også netop nu inde i en spændende udviklingsfase, hvor flere og helt nye typer virksomheder flytter ind til byområdet. Byen er kendt for at have en stor elektronikindustri, og et stigende antal grafiske virksomheder vælger også at få erhvervslokaler i Horsens. Herudover er byen blevet hjem for et af de største transportcentre i Jylland. Byens erhvervsliv er kort sagt i en stor udviklingsproces, der ikke mindst skyldes en nytænkende og erhvervsvenlige politik fra kommunal side.

En by i vækst

Horsens Kommune er, ifølge Danmarks Statistik, mellem landets tre hastigst voksende kommuner med en forventet befolkningstilvækst frem mod år 2040 på 27,9 procent. Et erhvervslejemål her giver dermed spændende fremtidsperspektiver til din virksomhed, da der i befolkningstilvæksten ligger et stærkt potentiale for yderligere økonomisk vækst i byen.

Erhvervslokaler i Horsens giver muligheder for virksomheden

Med et erhvervslejemål i Horsens får din virksomhed en lang række fordelagtige vilkår. Blandt andet er der mange spændende og ofte gratis tilbud til virksomheder fra den uafhængige organisation, Business Horsens, der samarbejder med Horsens Kommune og Væksthus Midtjylland. Denne organisation har til formål at understøtte udvikling og innovation i de enkelte virksomheder. Her kan din virksomhed få en lang række ydelser – for eksempel økonomisk rådgivning, vejledning vedrørende eksport, hjælp til rekruttering og meget mere. Vælger du at få erhvervslokaler her, vil din virksomhed, kort sagt, få mulighed for at få rådgivning og sparring omkring alle områder inden for virksomhedsdrift.

Med erhvervslokaler beliggende i Horsens befinder du dig lige midt i Jylland. De internationale lufthavne Billund Lufthavn og Aarhus Lufthavn kan nås på henholdsvis 45 og 75 minutter fra Horsens by. Derudover er der kun 2,5 time til Københavns Lufthavn, hvorfra man med Intercitytog og lyntog kan køre direkte til Horsens midtby. Den østjyske motorvej E45 gør det ligeledes nemt at komme til Horsens. Midttrafik står for den kollektive trafik i Region Midtjylland, og dermed Horsens. Du kan finde aktuelle køreplaner både til bybusserne i Horsens Kommune, og til de regionale ruter, ligesom det er muligt at få realtidsoplysninger om den kollektive bustrafik via en ny app ”Midttrafik live”, som du kan downloade til din smartphone. Find og planlæg dit Horsens-besøg på DSB, som varetager togdriften i kommunen. Som et tillæg til den kollektive trafik tilbyder Horsens Kommune desuden flexture som et supplement til den kollektive trafik.
Flextur er et dør til dør-tilbud til alle. Med Flextur bestiller du selv rejsen, og du vælger selv, hvornår du vil af sted. Der er ingen stoppesteder og køreplaner. Du bliver kørt i taxa, liftbus eller personvogn med særlig tilladelse, og du kører sammen med andre kunder ligesom i bus og tog. De mange nye virksomheder og logistikbranchens markante tilstedeværelse er det bedste vidnesbyrd om Horsens effektive infrastruktur. Motorvej E45, der forbinder Nord og Sydeuropa, er lige ved døren.

Profilerende erhvervslejemål – Horsens har et unikt brand

Vælger du at placere din virksomhed i denne unikke jyske by, får din virksomhed hjemme i en levende kulturby, der er en af Danmarks bedst markedsførte byer. Horsens er i stand til at tænke i helt nye baner for at skabe spændende kulturtilbud og brande byen. Eksempelvis omdannede byen i 2010 sit tidligere statsfængsel til en moderne kulturinstitution med originale arrangementer og muligheder, hvilket skabte opmærksomhed i hele landet. Med et erhvervslejemål i denne by kan din virksomhed nyde godt af byens unikke brand og dens mange kulturelle tilbud, der tiltrækker store kundegrupper.

Med en beliggenhed tæt på motorvejsnettet samt regelmæssig bus- og togtrafik er Horsens et oplagt sted at søge efter erhvervslokaler til din kommende virksomhed. Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, hvorfra du driver din virksomhed, har betydning for din virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Horsens Kommune. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af gesjæftens ansigt udadtil, og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren, sender det signal, du ønsker. Erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand, og de valgte erhvervslokaler har desuden betydning for medarbejdertrivsel og dermed indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Erhvervslokaler i Horsens er hovedsageligt koncentreret omkring byens erhvervskvarterer. Find ledige erhvervslokaler til leje og salg i Horsens.

Kæmpe investering i infrastruktur

Horsens har en yderst velfungerende infrastruktur, og kommunen har herudover vedtaget at investere 350 millioner kroner i en ny, ambitiøs infrastruktur. Vælger du et erhvervslejemål i dette område, vil din virksomhed dermed få attraktive trafikale forhold både nu og i fremtiden. Blandt andet investerer kommunen i en ny Ringvej Syd, samt ny adgang til midtbyen fra motorvejsafkørsel – og på den længere bane skal der også projekteres en Ringvej Nord om byen. De nye planer for infrastrukturen giver endnu bedre trafikvilkår for virksomhederne både i og uden for Horsens – så uanset om du vælger erhvervslokaler uden for byen eller et erhvervslejemål i midtbyen, vil du dermed nyde godt af en velfungerende og moderne infrastruktur. Den store koncentration af erhvervs- og videregående uddannelser i Horsens kommune betyder, at virksomheder med erhvervslokaler her i byen også i fremtiden vil have nem adgang til kompetent arbejdskraft. VIA University College i Horsens er med sine 3.000 studerende, heraf næsten 1.000 internationale studerende, et teknisk og merkantilt kraftcenter. I direkte tilknytning til VIA ligger den 8.000 kvadratmeter store Vitus Bering Innovation Park, der blandt andet huser flere innovative virksomheder. Parken er opkaldt efter Horsens’ nok mest kendte bysbarn, Vitus Bering, der blev født i 1681, og som i 1703 blev hvervet til den russiske zar, Peter den Stores flåde, og deltog i den store nordiske krig. Efter krigen blev Vitus Bering sendt ud for at kortlægge Ruslands østlige egne, samt for at finde ud af om Sibirien var landfast med Nordamerika. Horsens har desuden et kæmpe opland af arbejdskraft. Mere end en million mennesker er bosat, så de højest har en times kørsel til Horsens. Horsens Kommune er nu Jyllands hurtigst voksende kommune og den tredjestørste på landsplan. Kommunens branding som oplevelseskommune med masser af kultur og oplevelser kombineret med lave hus- og grundpriser, beliggenhed ved motorvejen og tæt på Aarhus, gode servicetilbud og smuk natur er nogle af de forhold, der har været med til at skabe vækst i senere år. På samme måde har flere store virksomheder bidraget til den positive udvikling i Horsens, herunder Danish Crown, som er blandt verdens anden-tredjestørste kødseksportører og samtidig verdens største eksportør af svinekød. Danish Crown er desuden Europas største kødforædlingsvirksomhed og således en anselig spiller på det europæiske oksekødsmarked. Danish Crown er Europas største og verdens andenstørste svineslagteri.

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage