arrow_upward

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Jægerspris. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Gode kontorpriser i Jægerspris

Nordvest for København ligger smukke Jægerspris, og det er en by, du for alvor skal være opmærksom på, hvis du skal have et nyt kontor inden for den nærmeste fremtid. Her kan du nemlig få kontorer til ethvert behov og til priser, som er til at forstå. Der er kun tre kvarters kørsel ind til centrum af København, så selvom du rykker ud af København og ind i forstæderne, kan du lynhurtigt være midt på Rådhuspladsen igen. Læs med her, og bliv klogere på, hvorfor lige præcis Jægerspris er oplagt for dig, som leder efter den nye lokation til dit kontor.

Kontor i Jægerspris

I Jægerspris er der rig mulighed for at få lige præcis den type kontor, du er ude efter. Lægger din virksomhed op til et mindre kontor, hvor tætte relationer til mulige inspirationskilder vægtes højt, kan et kontorfællesskab meget vel være vejen frem for dig. Kontorfællesskaberne i Jægerspris er moderne indrettet med tilbud om professionelle ydelser som reception, posthåndtering, telefonpasning og adgang til mødelokaler. Er der derimod behov for godt med plads omkring virksomheden og dens medarbejdere, er der også mange gode muligheder. Der er flere store kontorer, hvor der tilmed også er lager- og opbevaringsplads, hvilket egner sig rigtig godt til de større virksomheder med eget lager.

Uanset hvilken type du er ude efter, og om du helst vil eje eller leje, er der rigeligt at vælge mellem i Jægerspris.

En by med fordele

Som det allerede er blevet fremhævet, ligger Jægerspris ikke langt fra hverken København eller lufthavnen. Det giver rigtig gode og rigtig mange muligheder for at invitere kunder på besøg - eller for dig og dine medarbejdere til at komme til dem. Der er nemlig både gode bus- og togforbindelser i byen, og uanset hvor i landet - eller verden - du skal hen, er Jægerspris et godt udgangspunkt.

I en mindre by som Jægerspris vægtes sammenhold og fællesskab højt, hvilket ligeledes kan være en stor fordel for den virksomhedsdrivende. Dertil kommer de mange attraktive adresser, som, modsat situationen i hovedstaden og andre af de nordsjællandske forstæder, er til at komme til prismæssigt.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage