arrow_upward

Holbæk

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Holbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Holbæk Kommune har gode trafikale forbindelser til både København og Roskilde via motorvej og tog, hvorfor mange af kommunens borgere nemt pendler til og fra arbejde i en af de nærliggende kommuner. Indtil begyndelsen af 1960erne var Holbæks udstrækning syd for jernbanen stærkt begrænset, men ekspansion af både boliger og erhverv har strakt byen over de sydlige marker. Siden 1980erne har Holbæk været en af de hurtigst voksende større byer i Danmark, og byen var blandt de fem hurtigst voksende i 00erne. I Holbæk Kommune er de – som de selv siger – helt almindelige, og så holder de af hverdagen og de gode muligheder, som kommunen kan tilbyde, herunder en veludbygget og effektiv infrastruktur, og så gør det ikke noget, at huspriserne er omkring en tredjedel af, hvad de er i hovedstaden, og at kommunen har en bred vifte af kulturtilbud, og fokus på løbende at forny sig. I Holbæk Kommune er de regionale buslinjer 420, 490, 520, 540, 555 og 560 og i Holbæk by dækkes bustrafikken af tre buslinjer, hvor den ene er en A-bus. Rute 501A er et enkelt og overskueligt bybussystem, der kører dagligt og hele dagen. A-bussen dækker cirka to tredjedel af byens boliger. Den kører så ofte, at du bare stille dig op ved stoppestedet, for bussen kommer lige om lidt. Du kan kende A-bussen på den røde markering på busserne. Det er trafikselskabet Movia har ansvaret for driften af busruterne i kommunen.

Med kontorer beliggende i Holbæk er du tæt på fine natur- og kulturoplevelser, og du har gode indkøbsmuligheder og en effektiv kollektiv trafik. Forhold, der blandt andet har indflydelse på profileringen af din virksomhed. De kontorer, hvorfra din virksomhed drives er en anden afgørende faktor. Der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge kontorer i Holbæk, da dine kontorer er foretagenets ansigt udadtil, og dermed også kan være med til at styrke virksomhedens image. Blandt andet derfor er det værd at overveje, om de valgte kontorlokaler sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og kontorernes beliggenhed, størrelse og interiør, ligesom kontorernes placering og beskaffenhed har betydning for rekruttering og medarbejdertrivsel, og derfor indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Kontorlokalerne bør desuden være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal kontorerne naturligvis være velfungerende og de tekniske installationer i orden, så driften ikke forstyrres. Se ledige kontorlejemål i Holbæk på Lokalebasen.

Driver du din virksomhed fra kontorer i Holbæk, kan du sammen med kommunens borgerne se frem til et nyt svømme-, idræts- og sundhedscenter med et væld af muligheder for virksomheder, foreninger og motionister. Sportsbyen er planlagt, så aktiviteterne så vidt muligt er synlige for hinanden. Hele området vil være en stor invitation til fysisk aktivitet, uanset om man er til løbeture, streetbasket, svømning eller gåture. Holbæk Sportsby bliver idræt og sundhed på nye måder for alle målgrupper og på et helt nyt og spændende område, der på længere sigt skal udvikle sig til en ny bydel, og således indgår i kommunens overordnede udviklingsplan. Efter planen skal Sportsbyen stå færdig i slutningen af 2018. I lokalplanen indgår desuden opførelsen af Holbæk HavneBy, som bliver centralt placeret på Holbæk Havn. Det bliver et område med et maritimt udtryk med plads til leje-, ejer- og ferieboliger, spændende indkøbsmuligheder, herunder dagligvare- og specialbutikker, restauranter, et food market og meget mere. Med udgangspunkt i det gamle havneområde har det lokale arkitektfirma Kullegaard designet Holbæk HavneBy og søgt inspiration i de værdier, som er tilknyttet området. Havnebyen skal skabe mere liv på havnen og binde området tættere sammen med bymidten

Med kontorer beliggende i Holbæk er din virksomhed centralt placeret i en kommune, der historisk har baseret sin indtjening på industrivirksomheder som Holbæk Skibsværft, Hotaco og Holbæk Jernstøberi, mens man i dag er mindre afhængig af industrien, og mere af virksomheder, der servicerer byens pendlerbefolkning. Det lokale slagteri Steff Houlberg lukkede i 2006, mens Superfos indtil 2007 var den eneste væsentlige industrivirksomhed i området. Holbæks største virksomheder er i dag finanskoncernen Sparekassen Sjælland, der driver bank-, forsikring- og ejendomsmæglervirksomhed og har filialer over det meste af Sjælland, samt busselskabet DitoBus. Kommunens største virksomhed er dog energiselskabet SEAS-NVE, der har hovedkvarter i Svinninge. Byen har også plastindustri, mediehus og avistrykkeri, samt medicinalindustri i form af virksomheden Pharmacosmos. Holbæk Sygehus er et af de fire store akutsygehuse i Region Sjælland. På Jernbanevej i byens centrum har SKAT, indrettet et skattecenter i det tidligere kommunale administrationscenter, hvor også Borgerservice og Jobcenter Holbæk holder til. Størstedelen af Holbæks specialforretninger ligger i strøggaderne i byens centrum side om side med de mange hyggelige cafeer og restauranter. Byen har også enkelte mindre butikscentre og arkader. Og i den sydvestlige udkant af byen ligger Holbæk Mega Center, som har et stort udbud af butikker til særligt pladskrævende varegrupper. Dette handelsområde trækker mange kunder fra et stort opland og bliver løbende udvidet.

Læs mere om Holbæk på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal