arrow_upward

1 kontorlokale: Broager

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Broager. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Broager

Broager er en by i Sønderborg Kommune i Region Syddanmark. Broager byder på en stor kirke, skole, dagligvarebutikker, men også mange gode kontorfaciliteter. Der er nemlig flere virksomheder, der i dag har valgt at drive deres erhverv i Broager, og det er blandt andet på grund af byens glimrende kontorlokaler.

Store kontormuligheder i Broager

I Broager er der en bred vifte af kontormuligheder rundt omkring i byen. Selvom byen er blandt de mindre byer i Danmark, er der gode kontorer til store virksomheder. Der er højt til loftet i Broager, og erhvervsdrivende med fremtidsplaner i Broager skal derfor ikke bekymre sig om mangel på plads. Et af de populære steder i byen er på Møllegade, hvor flere erhvervsdrivende allerede nu har bosat sig i nogle af de store kontorlokaler. Her er der flere ejendomme, der har en stor diversitet af kontorlokaler, og som er omgivet af et hyggeligt boligkvarter. I disse store kontorlokaler kan der lejes flere lokaler alt efter behovet, og hvad der er ledigt. Dette er derfor en god mulighed for erhvervsdrivende, der gerne vil have virksomheden med sig til Broager. Der er plads til alle virksomhedsstørrelser i disse kontorlokaler, hvilket også allerede nu gør sig gældende. Der er typisk en god diversitet af virksomheder i disse bygninger, hvilket er med til at give et dynamisk arbejdsmiljø for de erhvervsdrivende, der har lejet sig ind i flere af kontorerne i bygningerne. I de større kontorlokaler i Broager vil der typisk også være tilknyttet et lager. Dette er vigtigt for virksomheder, som har brug for ekstra plads til deres produkter eller til IT-udstyr, som skal bruges på kontorerne. Dette kan for eksempel være internetbutikker, der har mange produkter, som skal kunne opbevares i nærheden af kontorerne, hvor det administrative skal foregå.

Kontorfaciliteter i hyggelige omgivelser

Der er parkeringsmuligheder til kontorlokalerne i Broager, da byen har gode parkeringsforhold til erhvervsdrivende, der ønsker at leje sig ind på pladser over længere tid. Dette er typisk inde omkring centrum af Broager, hvor de mindre kontorlokaler ofte vil befinde sig. Her er der flere mindre virksomheder, som ønsker at arbejde i hjertet af byen. Der er derfor gode muligheder for at leje sig ind i blot enkelte kontorlokaler, hvis det er behovet for virksomheden. De mindre kontorlokaler vil typisk kunne indrettes alt efter den erhvervsdrivendes ønske. Derudover ligger der både en skole, Fakta og sportshal i nærheden af kontorerne.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage