arrow_upward

1 kontorlokale: Brørup

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Brørup. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Brørup

Brørup er en by i Sydjylland med beliggenhed i Vejen Kommune og Region Syddanmark. I Brørup bor der flere virksomheder, hvilket blandt andet er på grund af byens store diversitet af kontorlokaler, der giver en stor frihed til erhvervsdrivende i Brørup.

Stor diversitet af kontorlokaler i Brørup

Brørup er en by, der byder alle erhvervsdrivende velkommen, hvis de har et ønske om at være med til at skabe vækst og udvikle erhvervslivet i byen. Flere virksomheder har allerede valgt at bosætte sig i Brørup, og det har været med til at skabe et dynamisk erhvervsliv, som byen nyder godt af. Brørup tilbyder en stor diversitet af kontorlokaler, som er yderst attraktive for virksomheder i alle størrelser. På Stadionvej er der mange gode kontorfaciliteter til erhvervsdrivende, der har et ønske om at tage virksomheden med sig til Brørup. Her kan der nemlig findes flere store kontorlokaler, som vil være ideelle til den mellemstore eller store virksomhed. I dette område er der mange store bygninger, som tidligere har været brugt af virksomheder, der har haft plads til mange medarbejdere. Der vil typisk også være et lager tilknyttet disse kontorlokaler, hvilket kan være afgørende for mange virksomheder. Det kan være virksomheder, der har mange produkter, som skal være i nærheden af kontorerne, og dette kan Brørup sagtens klare.

Kontorlokaler i attraktive områder

Der vil derudover også ofte være kantine eller køkken tilknyttet de store kontorlokaler i Brørup, og dette kan være med til at skabe sammenhold i en virksomhed, når der er mulighed for, at pauserne kan bruges sammen med kollegaerne. Der er mange kontormuligheder i attraktive områder i Brørup som for eksempel lige ved jernbanestationen, hvor der dagligt er mange borgere i Brørup, der tager toget til og fra arbejde. Disse kontorlokaler er ganske populære, da det skaber en unik mulighed for erhvervsdrivende i Brørup for at rekruttere medarbejdere fra de omkringliggende byer ved hjælp af Brørup Station. Her er der også en lang række forskellige mindre kontorlokaler, som er perfekte til den mindre virksomhed, der blot ønsker få lokaler. Brørup giver erhvervsdrivende med mindre virksomheder en god mulighed for at leje sig ind i kontorbygninger, hvor der bor mange forskellige virksomheder. Dette er med til at skabe et spændende og inspirerende arbejdsmiljø, når virksomheder arbejder i samme bygning. Her er der gerne en fælles kantine, men ellers er der også mulighed for eget køkken til hver enkelt virksomhed.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage