arrow_upward

Viby J

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Viby J. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Leder du efter attraktive kontorlokaler? Viby J har en ideel placering

Viby J er placeret centralt i Østjylland som forstad til den største jyske by, Aarhus. Området omkring Viby J har historisk set været værested for en stor del af Aarhus bys industri samt handel og huser på nuværende tidspunkt stadig mange store virksomheder fordelt på lagre, butikker og kontorlokaler. Viby J har en ideel lokalisation til kontorer for virksomheder, idet området i forvejen har handel som omdrejningspunkt og derved også infrastrukturelt er indrettet således, at erhvervsdrivende bedst muligt kan lede deres virksomheder.

Gode trafikale muligheder hjælper din virksomhed

Denne infrastruktur indebærer alverdens transportmuligheder. Viby J er blandt andet et stop på jernbanestrækninger, der kører både lokalt og på tværs af Jylland. Ydermere er der fra Viby J maximalt 15 minutters kørsel til Aarhus midtby og derved også Aarhus Havn og dens dertilhørende færgetransport til andre dele af landet. Slutteligt ligger bydelen fordelagtigt for virksomheder, idet man fra Viby J kan køre direkte på den europæiske motorvej E45, der bugter sig igennem hele Jylland. Viby J er altså infrastrukturelt en oplagt placering for et kontor, hvis din virksomhed har medarbejdere eller kunder i forskellige dele af landet, du skal kunne besøge, eller som skal kunne frekventere dine kontorlokaler. Viby J tillader dig dette på netop dén måde, der passer dig bedst.  

Et bagland, der støtter erhvervslivet

Bydelen Viby J indgår som en del af Aarhus Kommune. En kommune, der oplever hastig vækst og fremgang på nærmest alle parametre – men dog mærkbart på handel og erhverv. Kommunen fokuserer i høj grad på at skabe gode og fremmende forhold for iværksætteri og udvikling inden for erhvervslivet. Dette betyder, at de tilbyder support til erhvervsdrivende i forhold til rekruttering, netværksdannelse, tilskudsordninger samt hjælp til at finde det helt rigtige domicil – som for eksempel kontorlokaler. Viby J er altså en god beliggenhed for dit kontor, hvis du ønsker et kommunalt bagland, der går op i at hjælpe din virksomhed til vækst og trivsel.

Universitetsby skaber diversitet

Som bydel i Aarhus er Viby J også del af en af landet største universitetsbyer. De mange uddannelsesinstitutioner, der veksler fra det akademiske til det praktiske, er positivt for områdets etablerede virksomheder. Dette er fordi, det bidrager til at sikre veluddannet og fagligt kompetent fremtidig arbejdskraft for netop disse virksomheder – uanset hvilken slags erhverv, de beskæftiger sig med. Altså er Viby J en god placering for en virksomhed, der også ønsker at sikre en stærk tilstedeværelse på fremtidens marked.

Læs mere om Viby J på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal