arrow_upward

18 kontorlokaler: Viby J

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Viby J. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen...Læs mere

Opret en søgeagent

Leder du efter attraktive kontorlokaler? Viby J har en ideel placering

Viby J er placeret centralt i Østjylland som forstad til den største jyske by, Aarhus. Området omkring Viby J har historisk set været værested for en stor del af Aarhus bys industri samt handel og huser på nuværende tidspunkt stadig mange store virksomheder fordelt på lagre, butikker og kontorlokaler. Viby J har en ideel lokalisation til kontorer for virksomheder, idet området i forvejen har handel som omdrejningspunkt og derved også infrastrukturelt er indrettet således, at erhvervsdrivende bedst muligt kan lede deres virksomheder.

Gode trafikale muligheder hjælper din virksomhed

Denne infrastruktur indebærer alverdens transportmuligheder. Viby J er blandt andet et stop på jernbanestrækninger, der kører både lokalt og på tværs af Jylland. Ydermere er der fra Viby J maximalt 15 minutters kørsel til Aarhus midtby og derved også Aarhus Havn og dens dertilhørende færgetransport til andre dele af landet. Slutteligt ligger bydelen fordelagtigt for virksomheder, idet man fra Viby J kan køre direkte på den europæiske motorvej E45, der bugter sig igennem hele Jylland. Viby J er altså infrastrukturelt en oplagt placering for et kontor, hvis din virksomhed har medarbejdere eller kunder i forskellige dele af landet, du skal kunne besøge, eller som skal kunne frekventere dine kontorlokaler. Viby J tillader dig dette på netop dén måde, der passer dig bedst.  

Et bagland, der støtter erhvervslivet

Bydelen Viby J indgår som en del af Aarhus Kommune. En kommune, der oplever hastig vækst og fremgang på nærmest alle parametre – men dog mærkbart på handel og erhverv. Kommunen fokuserer i høj grad på at skabe gode og fremmende forhold for iværksætteri og udvikling inden for erhvervslivet. Dette betyder, at de tilbyder support til erhvervsdrivende i forhold til rekruttering, netværksdannelse, tilskudsordninger samt hjælp til at finde det helt rigtige domicil – som for eksempel kontorlokaler. Viby J er altså en god beliggenhed for dit kontor, hvis du ønsker et kommunalt bagland, der går op i at hjælpe din virksomhed til vækst og trivsel.

Universitetsby skaber diversitet

Som bydel i Aarhus er Viby J også del af en af landet største universitetsbyer. De mange uddannelsesinstitutioner, der veksler fra det akademiske til det praktiske, er positivt for områdets etablerede virksomheder. Dette er fordi, det bidrager til at sikre veluddannet og fagligt kompetent fremtidig arbejdskraft for netop disse virksomheder – uanset hvilken slags erhverv, de beskæftiger sig med. Altså er Viby J en god placering for en virksomhed, der også ønsker at sikre en stærk tilstedeværelse på fremtidens marked.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage