arrow_upward

0 kontorlokaler: Aabybro

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Aabybro. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej kontor i Aabybro

Aabybro er en by med beliggenhed i Vendsyssel, som hører til Jammerbugt Kommune i Region Nordjylland. I Aabybro er der en bred vifte af kontormuligheder for erhvervsdrivende, der ønsker at drive erhverv i byen. Dette er med til at gøre Aabybro til et yderst attraktivt sted for erhvervsdrivende, der kommer med virksomheder i forskellige størrelser.

Populære kontorlokaler i Aabybro

Det er vigtigt for erhvervsdrivende, som skal bosætte sig i en bestemt by, at der er gode muligheder for at finde kontorlokaler i forskellige størrelser. Det gør det muligt for virksomheder i alle størrelser at skabe mål fremadrettet, da der er mulighed for at gå fra mindre kontorlokaler til større og flere i samme by. I Aabybro er der mange forskellige kontorlokaler i alle størrelser, så mulighederne er derfor mange for erhvervsdrivende, der drømmer om at bo i en by, hvor der er plads til positiv udvikling. Aabybro huser blandt andet flere store og velkendte virksomheder som Ryå Mejeri og TV2. Der er flere populære kontorlokaler i Aabybro, som har en god placering. Inde omkring centrum er der flere kontormuligheder i forskellige størrelser, men det er primært den mindre eller mellemstore virksomhed, som typisk har kontorlokaler i hjertet af Aabybro. Her kan flere virksomheder bo i samme bygning, da der ofte kan lejes kontorlokaler alt efter pladsen og virksomhedens behov i disse bygninger. Erhvervsdrivende kan dermed komme til at bo sammen med andre erhvervsdrivende, der formentligt driver et helt andet erhverv. Dette er dog ofte en unik chance for at give hinanden gode råd til den travle og spændende hverdag i erhvervslivet.

Højt til loftet i Aabybro

I Aabybro kan der også findes store kontorlokaler i bygninger, der har mange af dem. Det giver den store virksomhed mulighed for at tage alle medarbejderne med sig til Aabybro, da der er kontorlokaler, som kan hjælpe virksomheder med mange ansatte. Her vil det typisk være lidt udenfor centrum, at disse kontorlokaler kan findes. Kontorlokalerne i disse bygninger vil ofte kunne indrettes efter den erhvervsdrivendes behov. Der er derfor gode muligheder for selv at kunne sætte sig præg på, hvordan virksomhedens udtryk skal være på kontorerne. Her vil der ofte også være tilknyttet privat parkeringsplads til lejerne af kontorerne, så virksomhedens medarbejdere ikke behøver at køre rundt efter en parkeringsplads inden arbejde. Kontorerne har typisk også gode lagermuligheder, så virksomheder med meget IT-udstyr kan opbevare det et sikkert sted.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage