arrow_upward

Åbyhøj

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Åbyhøj. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

En god placering til dit mødelokale – Åbyhøj ligger nær centrum af Aarhus

Vest for Danmarks næststørste by Aarhus finder du bydelen Åbyhøj, som har over 12.000 indbyggere. Med blot ti minutters kørsel til Aarhus er denne by et oplagt valg for erhvervsdrivende. Åbyhøj ligger umiddelbart ud til Silkeborgvej, som naturligvis kan føre dig til Silkeborg, men også kan følges direkte til Aarhus centrum fra dit lager eller mødelokale. Åbyhøj ligger desuden med kort afstand til både Viby Ringvej og Vestre Ringvej, og dermed er det nemt og ligetil at komme rundt i hele det aarhusianske område fra Åbyhøj. Åbyhøj ligger desuden nær både Viby, Brabrand og Tilst, og der er dermed masser af muligheder lige i nærområdet!

Centralt beliggende mødelokale – Åbyhøj er kun et stenkast fra Aarhus C

Med knap fire kilometer til centrum af Danmarks næststørste by er Åbyhøj et fremragende valg for erhvervsdrivende. Fra hele landet kan man komme til og fra Aarhus – og dermed Åbyhøj – og rent transportmæssigt er dette område derfor et godt valg. Fra Aarhus Hovedbanegård i midtbyen kører der busser og tog til hele resten af landet, og hvis der bliver behov for flyvning, ligger Åbyhøj under 40 minutters kørsel fra Aarhus Lufthavn. Herfra går der både internationale og nationale fly, så der er rig mulighed for at udvide på tværs af både by- og landegrænser. Fra Aarhus Havn er der desuden færgeforbindelser til Sjælland, så du kan nemt og bekvemt komme til eksempelvis København, hvis der skulle blive behov for det. Ved at tage færgen er der mulighed for at arbejde undervejs eller slappe af, inden det går løs med forretning på Sjælland.

Find alle de bedste erhvervslokaler i Åbyhøj lige her

Med en placering så nær Aarhus er Åbyhøj et fremragende sted at drive virksomhed. Lejepriserne er lidt lavere end i centrum af storbyen, og du får stadig alle de mange muligheder med. Aarhus er en spændende by med en enorm diversitet, og det giver gode betingelser for at starte virksomhed, selv hvis du har et lidt anderledes koncept. Med storbyen lige uden for døren har du altid alting inden for rækkevidde, og Åbyhøj opfylder dermed alle kriterierne for et godt erhvervsliv. Her på siden finder du alle de bedste erhvervslokaler til leje, hvad end du er på udkig efter kontorbygning, lager eller mødelokale – Åbyhøj er blot ét af de mange steder, hvor vi kan tilbyde lækre lokaler til dig som erhvervsdrivende!

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal