arrow_upward

0 Mødelokaler: Åbyhøj

Denne liste viser ledige mødelokaler til leje i Åbyhøj. Du kan justere din søgning for flere eller færre resultater. Klik på lokalerne i listen for at se detaljer. Læs mere

Opret en søgeagent

Fuldt overblik

Bestil information

Free and noncommittal

Kontakt udlejer

En god placering til dit mødelokale – Åbyhøj ligger nær centrum af Aarhus

Vest for Danmarks næststørste by Aarhus finder du bydelen Åbyhøj, som har over 12.000 indbyggere. Med blot ti minutters kørsel til Aarhus er denne by et oplagt valg for erhvervsdrivende. Åbyhøj ligger umiddelbart ud til Silkeborgvej, som naturligvis kan føre dig til Silkeborg, men også kan følges direkte til Aarhus centrum fra dit lager eller mødelokale. Åbyhøj ligger desuden med kort afstand til både Viby Ringvej og Vestre Ringvej, og dermed er det nemt og ligetil at komme rundt i hele det aarhusianske område fra Åbyhøj. Åbyhøj ligger desuden nær både Viby, Brabrand og Tilst, og der er dermed masser af muligheder lige i nærområdet!

Centralt beliggende mødelokale – Åbyhøj er kun et stenkast fra Aarhus C

Med knap fire kilometer til centrum af Danmarks næststørste by er Åbyhøj et fremragende valg for erhvervsdrivende. Fra hele landet kan man komme til og fra Aarhus – og dermed Åbyhøj – og rent transportmæssigt er dette område derfor et godt valg. Fra Aarhus Hovedbanegård i midtbyen kører der busser og tog til hele resten af landet, og hvis der bliver behov for flyvning, ligger Åbyhøj under 40 minutters kørsel fra Aarhus Lufthavn. Herfra går der både internationale og nationale fly, så der er rig mulighed for at udvide på tværs af både by- og landegrænser. Fra Aarhus Havn er der desuden færgeforbindelser til Sjælland, så du kan nemt og bekvemt komme til eksempelvis København, hvis der skulle blive behov for det. Ved at tage færgen er der mulighed for at arbejde undervejs eller slappe af, inden det går løs med forretning på Sjælland.

Find alle de bedste erhvervslokaler i Åbyhøj lige her

Med en placering så nær Aarhus er Åbyhøj et fremragende sted at drive virksomhed. Lejepriserne er lidt lavere end i centrum af storbyen, og du får stadig alle de mange muligheder med. Aarhus er en spændende by med en enorm diversitet, og det giver gode betingelser for at starte virksomhed, selv hvis du har et lidt anderledes koncept. Med storbyen lige uden for døren har du altid alting inden for rækkevidde, og Åbyhøj opfylder dermed alle kriterierne for et godt erhvervsliv. Her på siden finder du alle de bedste erhvervslokaler til leje, hvad end du er på udkig efter kontorbygning, lager eller mødelokale – Åbyhøj er blot ét af de mange steder, hvor vi kan tilbyde lækre lokaler til dig som erhvervsdrivende!

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage