arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Ninetofive marts 2019

Læs Magasinet NINEtoFIVE marts 2019

28
feb
2019
Steen Uno
Læs i Magasinet NINEtoFIVE´s nye marts-udgave bl.a. om Danmarks hurtigst voksende kæde af kontorhoteller, Ordnung, der åbner sit tolvte kontorfællesskab og bekræfter en ny analyse, som fastslår, at efterspørgslen på kontorløsninger vil stige i 2019 og de kommende år frem.
28
feb
2019
Steen Uno

     

 

 

 

 
Coworking-segmentets eksplosive vækst og forrygende sejrsgang over de seneste fem år har ingenlunde været i stand til at mætte erhvervsudlejnings-markedets fortsat glubende behov for nye fleksible kontormiljøer.

Efterspørgslen på spændende kontorløsninger og innovative arbejdsstationer er også i 2019 i stadig stigning, fastlår en aktuel analyse fra den europæiske ejendomsinvesterings- og rådgivergruppe Catella. En udvikling, der vil ifølge undersøgelsen vil holde momentum i de kommende år frem.

"Vi kan ikke andet end bekræfte, at markedet med uformindsket intensitet efterspørger kontorfællesskaber i moderne rammer. Derfor slår vi nu dørene vores ny lokation på Amager Strandvej med 2.500 toprenoverede kvadratmeter og i alt 160 kontorpladser," siger Hauke Haas, COO hos Ordnung, landets hurtigst voksende kæde af kontorhoteller.

Læs den fulde artikel Panorama, strand og vand - kontorhotel med rum og view i skønneste orden i den nye marts-udgave af Magasinet NINEtoFIVE.


Firmaets ansigt

Firmaets receptionsareal eller lobby giver et billede af husets brand, sjæl, vision og ambition - eller bør gøre det. Hvad enten din virksomhed prioriterer innovation, kreativitet, tradition, elegance eller helt andre kompetencer, er det vigtigt at afspejle firmaets overordnede budskab straks i modtagelsesområdets design.

"Receptionsområdet giver det første indtryk af en virksomheds profil. Signaler, der udsendes her, kan være med til at påvirke kundens bevidsthed omkring firmaets historie, produkter, miljøpolitik, åbenhed og kommunikationsevner.

Som virksomhed har man derfor mulighed for at skabe interesse og drage kunderne allerede her – også selv om de i første omgang måske kun kommer i receptionen," siger indretningsarkitekt Anne Reinholdt, Anne Reinholdt Design.

Læs hele artiklen her: Hvor strategisk byder din virksomhed jeres kunder og gæster velkommen

 

 

 

 

Læs også artiklerne:

Sådan finder du din perfekte coworking-base - tjek disse 10 nyttige tips
Cykler du på arbejde - 10 min. i timen er nok
MatchOffice Client Survey 2018: Kontorlejere har stigende fokus på sundhed og velvære
Størrelse XX-Small - populært dansk minikontor ruller sig ud
Digitale automatiseringer overtager de trivielle arbejdsrutiner på dit kontor
 

 

 

 

Magasinet NINEtoFIVE marts 2019 distribueres elektronisk til over 59.000 af
Lokalebasen.dks daglige brugere, kunder og samarbejdspartnere, bl.a. danske
ejendomsselskaber og øvrige udlejere af erhvervslejemål.

 

 

 

Se de tidligere NINEtoFIVE magasiner udgivet af Lokalebasen.dk

 


Januar 2019
    
November 2018
    
Oktober 2018
    
August 2018
    
   Juni 2018
    
April 2018


Marts 2018
    
    
Januar 2018
    
   
December 2017
   
   
November 2017
   
   
Oktober 2017
   
   
August 2017

Juni-juli 2017
   
     Maj 2017 
   
    April 2017 
    
    Marts 2017 

    
    Februar 2017 

    
    Januar 2017

November 2016
   
    September 2016 
   
    Juni 2016 
    
    April 2016 
    
    Februar 2016 
    
    December 2015 


Oktober 2015 

   
     September 2015

   
     August 2015

   
    Juni-juli 2015

   
    Maj 2015

   
    Marts 2015


Oktober 2013

 
  Juni 2013

 
  Marts 2013

 
  December 2012
     
 

 September 2012
 
 
Juni 2012

     
   Marts 2012
 
 
  November 2011

 

 

 

 

  

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.