Professionelle fotos, plantegning, virtuel tur & video

Inspirer lejere og fremskynd udlejningsprocessen med professionelle fotos, plantegning, virtuel tur og video.

pakke

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, høj kvalitet og hurtig leveringstid via vores samarbejdspartner - mæglernes foretrukne leverandør af fotopakker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Fotopakker tilbydes fra 1.800 kr. pr. adresse.

Professionelle fotos

Gode billeder sender et stærkt signal til potentielle lejere, og kan derfor være afgørende for, hvor mange henvendelser du får, og hvor hurtigt du får udlejet dit lejemål. Derfor er det vigtigt, at du sørger for gode billeder, der supplerer en god beskrivende annoncetekst. Billederne bliver taget af eksperter, i Ultra HD-kvalitet med blå-himmel-garanti på alle udendørs billeder.

Billeder

Plantegning

En visuel gengivelse af lejemålets opbygning giver potentielle lejere et overblik af lejemålet. En potentiel lejer vil få muligheden for at visualisere lejemålet, og hvordan det kunne indrettes, før de ankommer til fremvisning.

Annonceres kontorlokaler anbefaler vi, som supplement til plantegningen, at inspirerer potentielle lejere med et indretningsforslag af dit kontorlejemål.

Plantegning

Virtuel tur

Hos Lokalebasen.dk kan du nu tilknytte en virtuel tur af dit lejemål i 3D. Dette giver potentielle lejere en interaktiv mulighed for at bevæge sig frit rundt i hele lejemålet, direkte på Lokalebasen.dk, og er identisk med, hvis man besøgte det fysisk. Dertil kan man via plantegningen flytte sig rundt til andre rum eller etager, hvis man ønsker at se et specifikt kontor igen. Softwaren leveres af Matterport Spaces, der er den førende leverandør af 3D-teknologi til ejendomsindustrien. Læs mere om virtuel tur.

Video

En video kan på kort tid fortælle og vise meget, og giver en potentiel lejer en ide om, hvordan jeres lejemål er opbygget og indrettet. Derudover er en video også en simpel og meget overskuelig måde at fremvise dit lejemål på. For, at din video på bedst mulig måde fanger potentielle lejere, er det vigtigt med god lyd og et knivskarpt billede. Vores samarbejdspartner sørger for alt dette, så videoen præsenteres på bedst mulig måde.

Præsentationsvideo

Bestil fotos, plantegning, virtuel tur & video

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Fotopakker tilbydes fra 1.800 kr. pr. adresse.

Send en mail til Nicklas (nhp@lokalebasen.dk) - eller udfyld formularen herunder.

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo