Få adgang til alle kontorydelser med Officeguru

Hvem er Officeguru?

Officeguru er den første danske servicevirksomhed, som har skabt en digital platform der udfylder netop dine behov. Gennem deres platform er det nemt og hurtigt, at bestille ydelser til din arbejdsplads, som sparer dig for både tid og penge. Officeguru tilbyder en lang række ydelser af en høj kvalitet, som bidrager til at fremme kontoroplevelsen. Dette er ydelser lige fra frokostordning til rengøring og planteservice – så stort set alle ydelser kan fås. Med Officeguru kan du let og overskueligt styre alle de praktiske opgaver på kontoret, da det hele er samlet gennem deres platform. Ønsker du at vide mere om Officegurus ydelser kan du læse mere her.

Officeguru

Derfor skal du benytte Officeguru

  • Nemt, hurtigt og overskueligt
  • Spar tid og penge
  • Alle kontorets ydelser samlet ét sted
  • Stort udvalg af ydelser af en høj kvalitet
  • Danmarks bedste frokost app

Det får du med Officeguru

Med Officeguru får du adgang til en let og overskuelig platform, som holder det hele samlet for dig på ét sted. Gennem platformen kan du indhente tilbud fra kvalitets godkendte leverandører, så I er sikret en service af højeste kvalitet. Gennem Officeguru mindsker du samtidigt de omkostninger der er forbundet ved selv, at skulle undersøge markedet for leverandører. Samtidigt får du mulighed for at kommunikere direkte med leverandøren, så misforståelserne undgås.

Officeguru

Nem frokostordning gennem Officeguru

Med en frokostordning gennem Officeguru kan du nemt og hurtigt bestille frokost af højeste kvalitet. Officeguru giver dig samtidig adgang til Danmarks bedste frokost app, som gør hverdagen på kontoret let som en leg. Gennem deres frokostmodul har den frokostansvarlige fuldt overblik over kontorets bestilling, mens medarbejderne selv kan til- og framelde sig, så den frokostansvarlige ikke sidder med hele ansvaret. Dette gør at du hurtigt kan tilpasse og afbestille frokosten, hvilket sørger for mindre madspild. Læs mere om frokostordningen her.

Officeguru

Et samarbejde mellem Officeguru og Lokalebasen

Officeguru og Lokalebasen har indgået et samarbejde, hvor det er muligt at tilkøbe et bredt udvalg af kontorydelser. Officeguru er en digital platform som gør det nemt og overskueligt, at bestille ydelser som frokostordning, rengøring og vinduespudsning til sit kontor. Med Officeguru får du adgang til Danmarks bedste frokost app, som let og hurtigt sørger for at du kan ændre i dine bestillinger.

Officeguru

Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo