Luftfoto_Hillerød.jpg

danbolig Erhverv Hillerød

Når du vælger danbolig Erhverv Hillerød, er du sikret en præcis vurdering af ejendommen og en effektiv handel. Vi arbejder engageret og målrettet for dig, og vi har mange års erfaring inden for erhvervsmæglerbranchen.

Vi lægger vægt på at give dig en omhyggelig service, og vi holder en tæt kontakt med vores kunder hele vejen igennem forløbet.  Vi er kendt for vores kompetence, effektivitet og personlige engagement.

Vi tilbyder salg og køberrådgivning af alle typer erhvervsejendomme, blandt andet kontorejendomme, investeringsejendomme, lager- og produktionsejendomme, boligudlejningsejendomme og butiksejendomme.

Vi tilbyder desuden udlejning og lejerrådgivning indenfor alle typer erhvervslokaler, samt vurdering af alle typer erhvervsejendomme.

Vi har base i vores lyse og indbydende lokaler i Hillerød og dækker hele Storkøbenhavn samt Nord- og Midtsjælland. Men vi er ikke bange for at køre langt og påtager os gerne landsdækkende opgaver for vores mange kunder i tæt samarbejde med de øvrige danbolig erhvervsmæglere i Danmark.

Vores mål er at levere en solid og seriøs ejendomshandel - hver gang.

Se danbolig Erhvervs ledige lejemål
Danbolig-Erhverv.svg

Kontakt danbolig Erhverv Hillerød
Johnny Hallas
Indehaver
Ejd.mægler, MDE, & valuar
70 22 85 95
erhverv.nordsjaelland@danbolig.dk
www.danboligerhverv.dk/butik/erhvervhillerod 


Liste over Lejemål
Se lejemål

(4.1 ud af 5 / 9 stemmer)
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo