arrow_upward

Skovlunde

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Skovlunde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

En Alsidig Sammensætning af Virksomheder

Skovlunde er beliggende i Ballerup Kommune, som i dag har Øresundsregionens største koncentration af virksomheder og arbejdspladser uden for København. Kommunen byder på en alsidig sammensætning af virksomheder i forskellige størrelser og inden for alle brancher. Der er desuden gode forbindelser med offentlige transportmidler og nem adgang til det store motorvejsnet. Kontorer i området har ofte gode tilkørsels- og parkeringsforhold, og henvender sig gerne til både servicevirksomheder, IT-selskaber og logistikvirksomheder.

Skovlunde Erhvervspark Erhvervsområdet er hovedsageligt præget af store ejendomme, der især er beregnet til industri- og lagervirksomhed. Dog er erhvervsparken åbnet for andre erhverv. Skovlunde Erhvervspark huser bl.a. TV-stationen SBS TV, de grafiske virksomheder Egmont og ABB’s danske hovedsæde.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal