arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Skovlunde. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find attraktive lokaler med central placering – Skovlunde byder på lidt af det hele

Er du på udkig efter attraktive erhvervslejemål, har Skovlunde den helt rette placering. Der er her tale om en gammel landsby, der i særdeleshed har udviklet sig grundet S-togets ankomst. Det er således især omkring stationen, at denne charmerende bydel har udviklet sig, og i dag er byen en station på Frederikssundbanen. Skovlunde har derfor en rigtig god placering, såfremt du er på udkig efter lokaler til erhvervslejemål, i og med at byen har en særdeles god infrastruktur. Det er en kæmpe fordel for alle de kollegaer, der hver eneste dag tager toget på arbejde.  

Erhvervslokaler tæt på storbyen – Skovlunde giver mange muligheder

Skovlunde har den perfekte placering, såfremt du søger erhvervslokaler tæt på både storby og provins. Dog giver Skovlunde dig også de mange fordele, som en provinsby kan give, herunder stille og rolige omgivelser. Med erhvervslokaler i Skovlunde får du således lidt af det hele, hvilket er noget, mange erhvervsdrivende drømmer om.   

Spændende by i rivende udvikling

Skovlunde må helt bestemt siges at være en by i udvikling, hvilket blandt andet kan ses på indbyggertallet, som er stødt stigende. Der er således tale om en attraktiv by, der har fokus på vækst, og det skyldes blandt andet byens inddragelse i hovedstadens udvikling. Generelt har Skovlunde utroligt meget med hovedstaden at gøre, hvilket da også skyldes de mange pendlere mellem byerne hver eneste dag. Denne byudvikling har også resulteret i et omfattende boligbyggeri i Skovlunde.

Central placering og god infrastruktur

Leder du efter lokaler med en central placering, hvor du både får storby og provinsby, er Skovlunde den helt rette by for dig. Byen byder på mange spændende muligheder, og herudover har den en fremragende infrastruktur, så dine ansatte har mulighed for at komme både til og fra byen på ganske kort tid. Herudover er der tale om en by, der konstant har fokus på vækst og udvikling, hvilket må siges at have en særdeles positiv effekt på både bosætningen og erhvervslivet. Der er derfor ingen tvivl om, at Skovlunde har den perfekte placering, såfremt du leder efter attraktive erhvervslejemål. 

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage