arrow_upward

32 erhvervslokaler: Farum

Farums Erhvervspark umiddelbart nord for bymidten og med tæt adgang til Hillerød-motorvejen og Slangerupvej rummer en bærende del samt en bred vifte af Farums over 200 mindre og mellemstore virksomheder. Blandt Farums større kendte virksomheder...Læs mere

Opret en søgeagent

Farum fik for alvor landets bevågenhed i forbindelse med korruptionssagen mod byens (og den tidligere Farum Kommunes) borgmester, Peter Brixtofte, men overvejer du at etablere eller flytte din virksomhed til erhvervslokaler i Farum, så vil du opdage, at Farum er meget mere end dyr rødvin og pensionistferier til Gran Canaria. I Farum kan du opleve et stykke af Danmarkshistorien i fortidens landsby, som med en skøn natur, også gemmer på oldtidsfund. Den charmerende by har historiske skatte og spændende fortællinger om datidens Danmark. Hertil byder erhvervs- og bylivet i Farum på et hyggeligt miljø omkring Farum Bytorv med et varieret udvalg af butikker, cafeer og restauranter.

De erhvervslokaler, du driver din virksomhed fra har betydning for din kommende virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profil, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Farum. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af din virksomheds ansigt udadtil og kan dermed være med til at profilere din virksomhed. Derfor bør du altid overveje, om de erhvervslokaler, du har kig på sender det signal, du ønsker. Dine erhvervslokalers placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand. Erhvervslokalerne har ydermere betydning for dine medarbejderes trivsel og derfor indirekte indflydelse på din virksomheds produktivitet. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer, parkeringsforhold med videre skal være er i orden, så driften ikke forstyrres. Med erhvervslokaler i Farum er din virksomhed centralt placeret i forhold til rekruttering af nye medarbejdere. Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg. Her får du hurtigt et overskueligt og dagsaktuelt overblik over erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje og salg i Farum.

Med erhvervslokaler i Farum, bliver din virksomhed en del af en rivende udvikling. Realdania – som er en forening, der arbejder for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø – har i en flerårig indsats fokuseret på fremtidens forstæder og på de dele af større bysamfund, som ligger uden for bymidterne.

Eksisterende parkeringsmuligheder har betydning, når det kommer til dine erhvervslokalers beliggenhed, og ikke kun i forhold til din og eventuelle medarbejderes daglige parkeringsbehov, men også i relation til kundebesøg, varelevering med videre. Søger du efter kontorlokaler i Farum på Lokalebasen, så får du altid oplyst, om der er tilknyttet parkeringsplads(er) til erhvervslokalerne eller om det er muligt at tilkøbe eller leje parkeringsplads(er) i nærheden

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage