arrow_upward

Farum

Farums Erhvervspark umiddelbart nord for bymidten og med tæt adgang til Hillerød-motorvejen og Slangerupvej rummer en bærende del samt en bred vifte af Farums over 200 mindre og mellemstore virksomheder. Blandt Farums større kendte virksomheder...Læs mere

Opret en søgeagent

Farum fik for alvor landets bevågenhed i forbindelse med korruptionssagen mod byens (og den tidligere Farum Kommunes) borgmester, Peter Brixtofte, men overvejer du at etablere eller flytte din virksomhed til erhvervslokaler i Farum, så vil du opdage, at Farum er meget mere end dyr rødvin og pensionistferier til Gran Canaria. I Farum kan du opleve et stykke af Danmarkshistorien i fortidens landsby, som med en skøn natur, også gemmer på oldtidsfund. Den charmerende by har historiske skatte og spændende fortællinger om datidens Danmark. Hertil byder erhvervs- og bylivet i Farum på et hyggeligt miljø omkring Farum Bytorv med et varieret udvalg af butikker, cafeer og restauranter.

De erhvervslokaler, du driver din virksomhed fra har betydning for din kommende virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profil, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Farum. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af din virksomheds ansigt udadtil og kan dermed være med til at profilere din virksomhed. Derfor bør du altid overveje, om de erhvervslokaler, du har kig på sender det signal, du ønsker. Dine erhvervslokalers placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand. Erhvervslokalerne har ydermere betydning for dine medarbejderes trivsel og derfor indirekte indflydelse på din virksomheds produktivitet. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer, parkeringsforhold med videre skal være er i orden, så driften ikke forstyrres. Med erhvervslokaler i Farum er din virksomhed centralt placeret i forhold til rekruttering af nye medarbejdere. Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg. Her får du hurtigt et overskueligt og dagsaktuelt overblik over erhvervsejendomme og erhvervslokaler til leje og salg i Farum.

Med erhvervslokaler i Farum, bliver din virksomhed en del af en rivende udvikling. Realdania – som er en forening, der arbejder for at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø – har i en flerårig indsats fokuseret på fremtidens forstæder og på de dele af større bysamfund, som ligger uden for bymidterne.

Eksisterende parkeringsmuligheder har betydning, når det kommer til dine erhvervslokalers beliggenhed, og ikke kun i forhold til din og eventuelle medarbejderes daglige parkeringsbehov, men også i relation til kundebesøg, varelevering med videre. Søger du efter kontorlokaler i Farum på Lokalebasen, så får du altid oplyst, om der er tilknyttet parkeringsplads(er) til erhvervslokalerne eller om det er muligt at tilkøbe eller leje parkeringsplads(er) i nærheden

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal