arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Ringsted. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktivt beliggende erhvervslokale – Ringsted ligger midt på Sjælland

Ringsted er en by i Ringsted Kommune, som ligger på Midtsjælland. Byen hører til region Sjælland og er en af øens ældste byer, hvilket man også kan se, idet Sankt Bendts kirke fra 1179 er Ringsteds varetegn. Byen er i konstant udvikling og på trods af sin, historisk set, gamle alder, er den fuld af liv og modernitet. Dette ses blandt andet på byens kongrescenter og musikhus, hvor der altid er aktivitet. Ud over sin konstante udvikling har Ringsted mange muligheder og fordele for de virksomheder, der ønsker at placere erhvervslokaler i et attraktivt område. Disse muligheder er gældende inden for blandt andet transport, erhverv, uddannelse mv.

Ringsted danner nogle af de bedste forudsætninger for erhvervslivet

Ringsted Kommune er en meget aktiv kommune, når det kommer til at fokusere på og skabe vækst i erhvervslivet. Der tilbydes en lang række muligheder for både iværksættere og etablerede virksomheder. Byen lægger stor værdi i at skabe arbejdspladser og ekspansion og ønsker, at Ringsted fortsat skal være en attraktiv by for alle slags virksomheder. Ringsted Kommune tilbyder erhvervsservice, hvilket blandt andet indebærer, at der er én indgang for virksomheder, når de har spørgsmål mv. Virksomheder kan kontakte erhvervsservice og komme hurtigt til at snakke med den helt rigtige medarbejder inden for det pågældende område. Der er både vejledning, rådgivning og sparring inden for iværksætteri, tilladelser, miljø, byggerier, affald og meget mere.

Udviklingen i byen og kommunen skyldes naturligvis også de virksomheder, som i forvejen er stabilt placeret i området. Disse er blandt andet store virksomheder som Danish Crown-slagteriet, der via en masse arbejdspladser bidrager utrolig positivt til byen og dens borgere. Desuden eksisterer der også andre virksomheder i byen, som Huscompagniet Sjælland og Allux Gulvbelægning.

Byen med de mange transportmuligheder

Det er utrolig nemt og hurtigt at komme til og fra Ringsted, da byen har en rigtig god infrastruktur både inden for privat og offentlig transport. Motorvej E20 deler Ringsted op, og derfor kan man blot tage en afkørsel herfra og være inde i centrum på få minutter. Byens rammer dannes af to omfartsveje, der leder den tunge og travle trafik uden om centrum. Ringsted Station gør det ligeledes muligt at komme til og fra byen med offentlig transport, uanset om det skal foregå med bus eller tog.

Er du erhvervsdrivende og drømmer om en attraktiv placering til erhvervslokalet? Ringsted er det optimale valg, med sine mange muligheder for både transport, erhverv og kultur.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage