arrow_upward

Holbæk

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Holbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Holbæks trafikstruktur er veludviklet. De overordnede indfaldsveje fordeler sig fra alle de mulige ankomstretninger rundt om byen fra Kalundborgvej i vest, over Valdemar Sejrs vej og Roskildevej til Munkholmvej i øst. Indfaldsvejene krydser ind mod bymidten fire ringgader, der ligger som årringene i et træ, fra centrum og ud. Stationen ligger lige for enden af gågaden Nygade. Færdsel i bymidten, inden for den indre ringgade, er i høj grad præget af biltrafikken, hvorfor byrådet arbejder for en fredeliggørelse af bymidten, så færdsel inden for den indre ringgade i højere grad sker på de bløde trafikanters præmisser. Strategien er den, at der etableres parkeringspladser i tilknytning til ankomstpunkterne ved den indre ringgade, hvor biler kan parkeres, og bymidten herfra besøges til fods. Siden 1980erne har Holbæk været en af de hurtigst voksende større byer i Danmark, og byen var blandt de fem hurtigst voksende i 00erne. I Holbæk Kommune er de – som de selv siger – helt almindelige, og så holder de af hverdagen.

Med en beliggenhed tæt på motorvejsnettet samt regelmæssig bus- og togtrafik er Holbæk et oplagt sted at søge efter erhvervslokaler til din kommende virksomhed. Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, hvorfra du driver din virksomhed, har betydning for din virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Holbæk Kommune. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af gesjæftens ansigt udadtil, og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren, sender det signal, du ønsker. Erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand, og de valgte erhvervslokaler har desuden betydning for medarbejdertrivsel og dermed indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Erhvervslokaler i Holbæk er hovedsageligt koncentreret omkring byens erhvervsområder (fx på L.C. Worsøesvej, i Nygade og på Stenhusvej). Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg i Holbæk.

Holbæk Kommune har en stående invitation til det lokale erhvervsliv omkring vækst og udvikling i kommunen. Et afgørende omdrejningspunkt for fremtiden for Holbæk Kommune er, hvordan der skabes vækst og udvikling. Det handler om at skabe de bedste muligheder og potentialer for fremtidens detailhandel og virksomheder med erhvervslokaler her i byen, så Holbæk forbliver en dynamisk og pulserende kommune at bo og leve i til gavn for erhvervsliv og indbyggere. Driver du din virksomhed fra kontorer i Holbæk, kan du sammen med kommunens borgerne se frem til et nyt svømme-, idræts- og sundhedscenter med et væld af muligheder for virksomheder, foreninger og motionister. Sportsbyen er planlagt, så aktiviteterne så vidt muligt er synlige for hinanden. Hele området vil være en stor invitation til fysisk aktivitet, uanset om man er til løbeture, streetbasket, svømning eller gåture. Holbæk Sportsby bliver idræt og sundhed på nye måder for alle målgrupper og på et helt nyt og spændende område, der på længere sigt skal udvikle sig til en ny bydel, og således indgår i kommunens overordnede udviklingsplan. Efter planen skal Sportsbyen stå færdig i slutningen af 2018.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal