arrow_upward

27 erhvervslokaler: Odense SØ

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Odense SØ. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktiv beliggenhed til erhvervslokalet – Odense SØ ligger i Region Syddanmark

Danmarks tredjestørste by, Odense, emmer af muligheder for erhvervsdrivende. I den sydøstlige del af byen er Odense SØ placeret og er dermed en del af den pulserende storby. Ud over at være en af landets største byer, er Odense ligeledes en af de ældste, som kan spores helt tilbage til år 988. Byen er naturligvis placeret i Odense Kommune, hvor den er hovedby, og de fleste kender til byen blandt andet på baggrund af dens stærke erhvervsliv, gode infrastruktur og mange uddannelsesmuligheder. Danmarks næststørste hospital, Odense Universitetshospital, er ligeledes placeret i byen, hvilket også er med til at øge trafikken frem og tilbage til området.

Odense SØ har nogle af de bedste erhvervsforudsætninger

Som en del af Odense har Odense SØ nogle af de bedste erhvervsforudsætninger med en lang række internationale og nationale virksomheder placeret i byen. En række af dem har ligeledes hovedsæder i byen. Virksomhederne er blandt andet TV2 Danmark, Harald Nyborg, GF-Forsikring, Biva Møbler, Le Klint og bryggeriet Albani.

Odense er en by i konstant udvikling, og derfor har kommunen enormt meget fokus på at sørge for, at iværksættere kommer godt fra start, ved at tilbyde sparring, rådgivning og vejledning. Disse tilbud gælder naturligvis også de virksomheder, som i forvejen er solidt plantet i området.

Ved at placere sine erhvervslokaler i Odense SØ gør man både medarbejderne, leverandører og diverse besøgende en stor tjeneste. Dette skyldes, at den travle morgen- og eftermiddagstrafik, der især er dominerende i centrum undgås, når man blot kan køre af ved Odense SØ. Et erhvervslokale er normalvis heller ikke afhængig af besøgende i form af turister eller lignende, som primært er at finde i centrum.

Byen med den gode infrastruktur

Odense er også kendt for sin gode infrastruktur, som gør det nemt at komme hurtigt og effektivt til og fra byen. Hvis man er afhængig af offentlig transport, findes nogle af de bedste muligheder i Odense SØ med Odense Banegård kun et stenkast derfra, hvor der mange gange dagligt kører både toge og busser, der forbinder byen med resten af landet. Odense er placeret rigtig godt og centralt i landet, hvilket betyder, at der er relativt kort til landets øvrige dominerende byer. Med tog tager det godt og vel halvanden time til København mod øst og Aarhus mod nordvest.

Med sine mange muligheder for både erhverv og transport er Odense SØ det perfekte område til den erhvervsdrivende, der leder efter en attraktiv beliggenhed til erhvervslokalet.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage