arrow_upward

10 kontorlokaler: Nyborg

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Nyborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Brug for et attraktivt kontor? Nyborg har charmerende omgivelser

Købstaden Nyborg på Fyn er med sin lokalisering i midten af Danmark en oplagt placering for dine kontorlokaler. Nyborg er historisk set en af de mest markante købstæder på Fyn med sin beliggenhed ud til Storebælt og sit store og veletablerede infrastrukturelle net. Byen har en indlysende god placering tæt på motorvejen E20, der bugter sig fra Jylland over Fyn og videre til Sjælland. Med et kontor i Nyborg vil du altså via bil have nem og ligetil adgang til andre dele af det danske land. Ydermere er Nyborg også et trafikalt knudepunkt for togtrafik, hvilket gør området yderligere attraktivt, idet det altså er tilgængeligt via offentlig transport. Dette er et særligt plus, hvis du har medarbejdere, leverandører eller kunder fra andre dele af Danmark, der skal kunne frekventere dit kontor. Står du således og mangler kontorlokaler? Nyborg har oplagte fordele.

En by med fokus på udvikling

Foruden en allerede etableret infrastruktur og historisk status som købstad, har Nyborg også politisk set fokus på generel vækst og udvikling i fremtiden. Nyborg Kommune satser stort på en fremtidsvision, der på tid skal føre til en øget konkurrenceevne i forhold til resten af landets kommuner. Dette indebærer eksempelvis et fokus på at udvikle infrastrukturen yderligere, forvandling af dele af byen til attraktive bolig- og erhvervsområder og et fokus på at skabe de bedst mulige rammer for erhvervsdrivende, deres virksomheder og de dertilhørende kontorer. Nyborg og deres uddannelsesinstitutioner satser stort på iværksætteri, hvilket også tydeligt ses i mængden af nye virksomheder, der finder fodfæste i den fynske by. Du vil med et kontor i Nyborg altså politisk og kommunalt have et bagland, der ønsker at se dig opnå succes. Dette kan kun være et plus for din virksomhed og dens fremtidige udvikling.

Stor trivsel og turisme

Nyborgs charmerende og middelalderlige bykerne danner ramme om byens turisme og detailhandel. Hvert år strømmer turister – danske såvel som udenlandske – til den fynske by og dets opland, der blandt andet også inkluderer det smukke Nyborg Slot. Kombinationen af kultur og menneskestrøm udgør tilsammen et livligt og charmerende område, hvilket blot bidrager til byens gode beliggenhed i forhold til kontorlokaler. Nyborg kan altså tilbyde både stærke infrastrukturelle fordele, politisk og kommunal støtte og slutteligt liv og grobund for din virksomheds vækst og trivsel, hvis du vælger byen som lokalitet for dit kontor.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage