arrow_upward

35 erhvervslokaler: Esbjerg

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Esbjerg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Centrum for energi- og vidensbaserede erhverv

Et erhvervslejemål i Esbjerg giver din virksomhed en placering i en kommune med store ambitioner for sit erhvervsliv. Historisk set har Esbjergs erhverv altid været centreret omkring byens havn, og der er i dag stadig en rivende udvikling i havneområdet, hvor der foretages store investeringer og igangsættes nye innovative projekter. Men også mange andre dele af byen byder på spændende erhvervsområder. Der er derfor rig mulighed for at finde attraktive erhvervslejemål i dette område. I Esbjergs kommunalplan for 2014-26 fastslås det ydermere, at landets femtestørste by i årene frem skal markere sig som Danmarks centrum for energierhverv. Og erhvervsstrukturen skal herudover gradvist ændres til at omfatte flere vidensbaserede erhverv.

Alle typer erhvervslejemål – Esbjerg har et alsidigt udvalg

Du finder en bred og alsidig vifte af erhvervslejemål i denne by, egnet til alle typer virksomheder. I Esbjerg finder du alt lige fra bygninger egnet til store industrivirksomheder til arealer til transporttunge erhverv eller risikoerhverv. Er du på udkig efter domicilbyggerier, der er ideelle til videnserhverv, finder du også et stort udvalg af attraktive erhvervslejemål i Esbjerg. Herudover finder også masser af spændende butikslokaler i byen.

Offshore erhvervslokaler i Esbjerg havn

Esbjerg Havn kaldes også Danmarks port mod Vest. Havnen er Danmarks vigtigste havn for offshore-branchen og vindenergi – og den tiltrækker sig mange vækstvirksomheder inden for vindmølleindustrien. Er din virksomhed relateret til offshore-branchen, finder du derfor helt ideelle erhvervslokaler i Esbjerg Havn. I 2000 gik havnen fra at være statstyret til at være en kommunalt styret havn. Dette har givet helt nye muligheder og i perioden fra 2003 til 2014 er der fra kommunens side investeret over en milliard kroner i havnens udvikling! Der er i den forbindelse etableret helt nye, moderne faciliteter og anlæg i havnen, der skal imødekomme behovene fra den voksende offshore-industri, og generelt understøtte væksten i kommunen.

Spændende attraktioner tiltrækker besøgende

Herudover byder kommunen også på en lang række spændende naturattraktioner og kulturelle tilbud, der tiltrækker masser af gæster til byen. Ønsker du at åbne butik, er der derfor også god grund til kigge efter erhvervslejemål i Esbjerg, hvor du kan få glæde af de mange potentielle kunder. Det er især naturen omkring Esbjerg, der får besøgende til byen. Heriblandt tæller ikke mindst Vadehavet, der for nyligt er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Vadehavet er et ekstraordinært tidevandsområde, der har en helt essentiel betydning for en lang række dyre- og plantearter. Nationalpark Vadehavet er Danmarks største nationalpark og arrangerer løbende guidede ture i området for de mange besøgende.


Søger du erhvervslokaler til leje i Esbjerg, kan du nemt og hurtigt finde frem til de helt rette med Lokalebasens søgeagent.

star
star
star
star
star
4.9 ud af 5 / 15 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage