arrow_upward

Esbjerg

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Esbjerg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Centrum for energi- og vidensbaserede erhverv

Et erhvervslejemål i Esbjerg giver din virksomhed en placering i en kommune med store ambitioner for sit erhvervsliv. Historisk set har Esbjergs erhverv altid været centreret omkring byens havn, og der er i dag stadig en rivende udvikling i havneområdet, hvor der foretages store investeringer og igangsættes nye innovative projekter. Men også mange andre dele af byen byder på spændende erhvervsområder. Der er derfor rig mulighed for at finde attraktive erhvervslejemål i dette område. I Esbjergs kommunalplan for 2014-26 fastslås det ydermere, at landets femtestørste by i årene frem skal markere sig som Danmarks centrum for energierhverv. Og erhvervsstrukturen skal herudover gradvist ændres til at omfatte flere vidensbaserede erhverv.

Alle typer erhvervslejemål – Esbjerg har et alsidigt udvalg

Du finder en bred og alsidig vifte af erhvervslejemål i denne by, egnet til alle typer virksomheder. I Esbjerg finder du alt lige fra bygninger egnet til store industrivirksomheder til arealer til transporttunge erhverv eller risikoerhverv. Er du på udkig efter domicilbyggerier, der er ideelle til videnserhverv, finder du også et stort udvalg af attraktive erhvervslejemål i Esbjerg. Herudover finder også masser af spændende butikslokaler i byen.

Offshore erhvervslokaler i Esbjerg havn

Esbjerg Havn kaldes også Danmarks port mod Vest. Havnen er Danmarks vigtigste havn for offshore-branchen og vindenergi – og den tiltrækker sig mange vækstvirksomheder inden for vindmølleindustrien. Er din virksomhed relateret til offshore-branchen, finder du derfor helt ideelle erhvervslokaler i Esbjerg Havn. I 2000 gik havnen fra at være statstyret til at være en kommunalt styret havn. Dette har givet helt nye muligheder og i perioden fra 2003 til 2014 er der fra kommunens side investeret over en milliard kroner i havnens udvikling! Der er i den forbindelse etableret helt nye, moderne faciliteter og anlæg i havnen, der skal imødekomme behovene fra den voksende offshore-industri, og generelt understøtte væksten i kommunen.

Spændende attraktioner tiltrækker besøgende

Herudover byder kommunen også på en lang række spændende naturattraktioner og kulturelle tilbud, der tiltrækker masser af gæster til byen. Ønsker du at åbne butik, er der derfor også god grund til kigge efter erhvervslejemål i Esbjerg, hvor du kan få glæde af de mange potentielle kunder. Det er især naturen omkring Esbjerg, der får besøgende til byen. Heriblandt tæller ikke mindst Vadehavet, der for nyligt er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Vadehavet er et ekstraordinært tidevandsområde, der har en helt essentiel betydning for en lang række dyre- og plantearter. Nationalpark Vadehavet er Danmarks største nationalpark og arrangerer løbende guidede ture i området for de mange besøgende.


Søger du erhvervslokaler til leje i Esbjerg, kan du nemt og hurtigt finde frem til de helt rette med Lokalebasens søgeagent.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal