arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Holstebro. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

1.plads i erhvervsvenlighed

Med et erhvervslejemål i Holstebro får din virksomhed hjemme i Danmarks officielt førende kommune, hvad angår erhvervsvenlighed. I 2015 blev Holstebro nemlig kåret som landets mest erhvervsvenlig kommune i en analyse af Dansk Byggeri. De modtog den fornemme pris grundet deres store imødekommenhed over for det lokale erhvervsliv. Det er derfor intet under, at det er populært for virksomheder at have erhvervslejemål i denne by.

Eftertragtede erhvervslejemål – Holstebro tilbyder velfungerende service

En af de parametre, der har medført, at Holstebro har fået den absolutte topplacering i analysen, er deres proaktive indstilling til serviceringen af erhvervslivet. Målet for kommunen er at skabe smidige processer – og det er i høj grad lykkedes. Med et erhvervslejemål i denne jyske by får din virksomhed dermed glæde af en yderst velfungerende kommunal service. Herudover tilbyder kommunen også masser af rådgivning til iværksættere og små/mellemstore virksomheden inden for områderne innovation og viden.

Fokus på miljø og energi

Beskæftiger din virksomhed sig med miljø og/eller energi, er det ekstra relevant at vælge et erhvervslejemål i Holstebro. I byens kommuneplan for 2013-2025 fremgår det, at man sigter efter at fremme byens cleantech- og greentech-potentiale. Dette skal gøres på en måde, der går hånd i hånd med økonomisk rentabilitet. Herudover ønsker man at styrke byens brand, når det gælder områderne energi og miljø udadtil. Der er derfor ekstra gode grunde til at søge efter erhvervslokaler i dette område, hvis din virksomhed opererer inden for disse felter.

Mange attraktive erhvervslokaler i Holstebro

Det er nemt at finde attraktive erhvervslejemål i Holstebro. Der er eksempelvis eftertragtede erhvervslokaler i byens centrum ved det pulserende handelscentrum omkring gågaden Nørregade. Herudover er der også masser af muligheder i byens eftertragtede erhvervskvarterer langs Ringvejen på adresser som Fabersvej, Hjaltesvej og Jens Baggesens Vej med mere. Uanset din virksomhed størrelse og type, er det nemt at finde erhvervslokaler i Holstebro, der matcher netop din virksomhed. Herudover byder Holstebro også på den spændende virksomhedsfællesskab Nupark – en af landets største udviklingsparker. Med et erhvervslejemål her, får din virksomhed lyse, moderne lokaler og inspirerende omgivelser. Og foruden de fysiske rammer, kan din virksomhed også få glæde af en lang række forretningsservices, der kan hjælpe din virksomhed til at vokse og udvikle sig. Der er dermed mange gode grunde at til vælge et erhvervslejemål i denne kommune.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage