arrow_upward

Holstebro

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Holstebro. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

1.plads i erhvervsvenlighed

Med et erhvervslejemål i Holstebro får din virksomhed hjemme i Danmarks officielt førende kommune, hvad angår erhvervsvenlighed. I 2015 blev Holstebro nemlig kåret som landets mest erhvervsvenlig kommune i en analyse af Dansk Byggeri. De modtog den fornemme pris grundet deres store imødekommenhed over for det lokale erhvervsliv. Det er derfor intet under, at det er populært for virksomheder at have erhvervslejemål i denne by.

Eftertragtede erhvervslejemål – Holstebro tilbyder velfungerende service

En af de parametre, der har medført, at Holstebro har fået den absolutte topplacering i analysen, er deres proaktive indstilling til serviceringen af erhvervslivet. Målet for kommunen er at skabe smidige processer – og det er i høj grad lykkedes. Med et erhvervslejemål i denne jyske by får din virksomhed dermed glæde af en yderst velfungerende kommunal service. Herudover tilbyder kommunen også masser af rådgivning til iværksættere og små/mellemstore virksomheden inden for områderne innovation og viden.

Fokus på miljø og energi

Beskæftiger din virksomhed sig med miljø og/eller energi, er det ekstra relevant at vælge et erhvervslejemål i Holstebro. I byens kommuneplan for 2013-2025 fremgår det, at man sigter efter at fremme byens cleantech- og greentech-potentiale. Dette skal gøres på en måde, der går hånd i hånd med økonomisk rentabilitet. Herudover ønsker man at styrke byens brand, når det gælder områderne energi og miljø udadtil. Der er derfor ekstra gode grunde til at søge efter erhvervslokaler i dette område, hvis din virksomhed opererer inden for disse felter.

Mange attraktive erhvervslokaler i Holstebro

Det er nemt at finde attraktive erhvervslejemål i Holstebro. Der er eksempelvis eftertragtede erhvervslokaler i byens centrum ved det pulserende handelscentrum omkring gågaden Nørregade. Herudover er der også masser af muligheder i byens eftertragtede erhvervskvarterer langs Ringvejen på adresser som Fabersvej, Hjaltesvej og Jens Baggesens Vej med mere. Uanset din virksomhed størrelse og type, er det nemt at finde erhvervslokaler i Holstebro, der matcher netop din virksomhed. Herudover byder Holstebro også på den spændende virksomhedsfællesskab Nupark – en af landets største udviklingsparker. Med et erhvervslejemål her, får din virksomhed lyse, moderne lokaler og inspirerende omgivelser. Og foruden de fysiske rammer, kan din virksomhed også få glæde af en lang række forretningsservices, der kan hjælpe din virksomhed til at vokse og udvikle sig. Der er dermed mange gode grunde at til vælge et erhvervslejemål i denne kommune.

Din søgning gav ingen resultater