arrow_upward

32 erhvervslokaler: Randers C

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Randers C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter erhvervslejemål i Randers?

Der er mange gode grunde til at kigge mod Randers, når du skal finde et nyt erhvervslejemål til din virksomhed. Grundet sin gunstige placering, har Randers historisk set altid været et af de store knudepunkter i Jylland og fortsætter med at være det den dag i dag, hvilket er en fordel for byens erhvervsliv. Randers har nemlig gode trafikale forbindelser – både via motorvej og med den offentlige trafik. Herudover ligger der nord for byen en flyveplads.

Nå et stort kundegrundlag med et erhvervslejemål i Randers

Et erhvervslejemål i Randers giver din virksomhed en stor og alsidig kontaktflade. Med sine godt 61.000 indbyggere er Randers Danmarks 6. største by og er Østjyllands næststørste, efter Aarhus. Herudover har byen et stort opland og tilbyder et stort udvalg af kulturelle tilbud, heriblandt Randers’ største attraktion: Randers Regnskov. Denne kulturattraktion, der er Nordeuropas største kunstige regnskov, trækker hvert år over 250.000 gæster til byen. De gode forbindelser til de andre jyske byer og Randers’ rige kulturliv medvirker til, at virksomheder i Randers når ud til et stort kundegrundlag.

Attraktivt handelsmiljø

Hvis du har tanker om at åbne butik, er der god grund til at undersøge mulighederne i Randers. Byen rummer en driftig detailhandel, der blandt andet er lokaliseret omkring byens hyggelige net af gågader. Her findes blandt andet landets ældste gågade. Herudover er der også adskillige erhvervslokaler i Randers Storcenter, der ligger i den sydlige ende af byen, og som hvert år tiltrækker ikke mindre end ca. 3 millioner besøgende. Centeret byder på diverse specialbutikker og har ekstraordinært gode parkeringsforhold.

Attraktive erhvervslejemål i spændende erhvervskvarterer

Ønsker du lokaler til andre formål, er der ligeledes en god idé at søge efter erhvervslokaler til leje i Randers. Foruden bymidten har Randers nemlig flere forskellige spændende erhvervskvarterer med attraktive erhvervslokaler. Randers Havn er et af dem: her har et stort antal virksomheder hjemme. De mange forskelligartede virksomheder, der ligger i tæt på hinanden, skaber en spændende synergi og et stort vækstpotentiale. Andre eftertragtede områder for nye virksomheder er for eksempel erhvervskvartererne ved Mariagervej i nord og Hammelvej i syd.

En by for iværksættere

Som iværksætter er der mange fordele ved at anskaffe erhvervslokaler i denne by. Randers gør nemlig en stor indsats for sit erhvervsliv – både for de etablerede virksomheder og ikke mindst for de helt nye iværksættere. Kommunen er kendt for at være en omstillingsparat og erhvervsvenlig by og arbejder løbende på at gøre rammevilkårene for erhvervslivet endnu mere attraktive. Med et erhvervslejemål i Randers vil du nyde godt af en driftig iværksætterkultur og tætte relationer til byens og regionens vidensmiljøer. I kommunens erhvervsplan, Partnerskab for Vækst, identificerer Randers Kommune sine vigtigste vækstlokomotiver som Industry Smart Center, Planet Randers, Randers Kommune samt Randers Havn.

star
star
star
star
star
4.3 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage