arrow_upward

34 erhvervslokaler: Slagelse

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Slagelse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler – Slagelse er centralt placeret i Danmark

Jernbaneknudepunktet mellem Odense og København er byen Slagelse, som er placeret på Sydvestsjælland. Som Sjællands ottendestørste by er Slagelse kendt blandt de fleste og er dermed et perfekt område at placere sine erhvervslokaler i. Byen har mange fordele, hvilket blandt andet skyldes, at den er placeret et stykke fra storbyen. Dette medvirker nemlig til, at priserne i byen er mere fordelagtige og økonomivenlige end i større og mere populære byer som eksempelvis Odense eller København. Slagelse er placeret centralt i Danmark, hvilket gør byen til et meget attraktivt sted for erhvervsdrivende at placere sine erhvervslokaler.

Slagelse er det perfekte sted for medarbejdere

Da Slagelse er en forholdsvis stor by og placeret centralt i Danmark, er byen det perfekte sted for medarbejdere at have arbejdsplads. Slagelse ligger lige ved motorvej E20, hvorfra der er mange forskellige afkørsler, der leder direkte til forskellige områder i og omkring Slagelse by. Med Odense 73,5 kilometer derfra via motorvej E20 i vestlig retning og København med 95,5 kilometer derfra på motorvej E20 i østlig retning, kommer man let og enkelt til og fra storbyen eller de omkringliggende byer. Da Slagelse er placeret så centralt i forhold til eksempelvis hovedstaden, er den mere attraktiv for flest medarbejdere at arbejde i, da det er forholdsvist hurtigt at komme dertil og derfra, uanset hvor i landet man kommer fra. De medarbejdere, som er afhængige af offentlig transport, finder også en lang række fordele ved at arbejde i Slagelse, da byen som jernbaneknudepunkt mellem Odense og København har en masse daglige afgange med både tog og bus fra henholdsvis Slagelse Station og Slagelse Busterminal. Placeringen er dog ikke kun attraktiv for medarbejdere, men også besøgende og især leverandører, der ofte kommer kørende i tunge køretøjer som lastbiler eller lignende.

Byen med de mange muligheder

Slagelse er en by med mange muligheder for både private og erhverv. Med stort fokus på erhvervslivet, vækst og muligheder er Slagelse en by med mange attraktive erhvervslokaler. Slagelse Erhvervscenter hjælper professionelt virksomheder med at finde gode og brugbare løsninger på udfordringer og problemer ved hjælp af kompetent vejledning. Byen har desuden gode skole- og jobmuligheder, som gør, at mange medarbejdere villigt flytter hertil med familien. Der er ligeledes mange aktivitetsmuligheder, og byen er den største shoppingby på Sjællands Vestkyst. 

Centralt beliggende Slagelse er den perfekte by for de erhvervsdrivende, som er på udkig efter et område med fordelagtige priser, fokus på erhvervslivet og de bedste forudsætninger for virksomhedens medarbejdere.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage