arrow_upward

21 kontorlokaler: Slagelse

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Slagelse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Skønne lokaler til kontor – Slagelse har en central placering i landet

Søger du attraktive lokaler, som du kan leje til kontor? Slagelse på Sydvestsjælland har den helt rette placering, i og med at der her er tale om en yderst charmerende handelsby med et stort opland. Byen fungerer således som naturligt centrum for området med flere indkøbscentre og hyggelige gågader, og herudover findes der også adskillige uddannelsesinstitutioner i byen, hvilket gør det til et dynamisk område, der kan give din virksomhed mange muligheder. Slagelse er ydermere kendt for at ligge grund til flere større bycentre, som fungerer som handelscenter, servicecenter og beskæftigelsescenter for hele regionen. Det betyder, at Slagelse spiller en helt central rolle, og det er blandt andet dette, der gør, at der er tale om en attraktiv by til kontor – Slagelse er en spændende by, der vil kunne fungere som aktiv samarbejdspartner for din virksomhed.

Find attraktive lokaler, som du kan bruge til kontor – Slagelse har en god infrastruktur 

Når man skal lede efter nye lokaler, som man vil kunne bruge til kontor, er det helt centralt, at man finder en by med en god placering samt en god infrastruktur. Det må bestemt siges at være tilfældet med Slagelse, eftersom byen er placeret lige ved motorvejen. Det er således muligt at komme hurtigt både til og fra byen i bil, hvilket er en kæmpe fordel for både kollegaer, kunder og andre interessenter i din virksomhed. Ydermere fungerer Slagelse som et jernbaneknudepunkt i den østlige del af Danmark, og det er således også nemt at komme til byen for dem, der anvender offentlig transport. Generelt har byen en central placering i landet, hvilket må siges at være en kæmpe fordel, når man skal drive virksomhed.

 

Løsningsorienteret by, der tager hånd om alle dine udfordringer

Slagelse gør ydermere utroligt meget for erhvervslivet i byen, hvorfor det er det ideelle sted at leje lokaler til kontor – Slagelse vil kunne hjælpe dig og din virksomhed, uanset hvilken type problemstilling der måtte være tale om. Det betyder, at byen er løsningsorienteret, og at der altid vil blive taget hånd om alle dine udfordringer gennem professionel rådgivning. På den måde sikrer byen de optimale rammer og betingelser for din virksomhed, så du i stedet kan fokusere på at fremme udviklingen.
Slagelse arbejder således konstant på at skabe vækst i det lokale erhvervsliv, hvorfor det er et attraktivt område for dig, der leder efter nye lokaler, hvor du kan drive virksomhed i. Der bliver blandt andet fokuseret på infrastrukturen, industrien og velfærdsteknologien i byen, hvilket bestemt må siges at kunne komme din virksomhed til gode. Du kan derfor være sikker på at være i trygge hænder, såfremt du vælger at have kontor i denne charmerende handelsby på Sjælland.

star
star
star
star
star
3.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage