arrow_upward

29 kontorlokaler: Vedbæk

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Vedbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Vedbæk: Attraktiv placering nord for København

Er du på udkig efter et kontor i både rolige, men samtidig centrale omgivelser? Så er et kontor i Vedbæk et godt valg. Vedbæk er en del af Region Hovedstaden, da den er beliggende ca. 20 kilometer nord for Københavns centrum.

Vedbæk var på et tidspunkt en selvstændig by, men den er med tiden vokset sammen med først Trørød og senere Hørsholm, som nu opfattes som et samlet byområde. Vedbæk betragtes i dag som et område i Rudersdal Kommune beliggende ved Øresund langs jernbanen Kystbanen. Vedbæk har som forstad til København 3.000 indbyggere.

Kontor i rolige omgivelser

Vedbæk er et smukt og naturskønt område nord for København, og derfor er et kontor i Vedbæk omgivet af sø, skov og park unikt, når man tænker på, hvor central placeringen egentlig er med et mindre smut med enten offentlig eller privat transport til København.

I 1682 bestod Vedbæk udelukkende af fem gårde, fem huse med jord og et hus uden jord, men i forbindelse med anlæggelsen af Kystbanen i 1897 med station i Vedbæk voksede byen hurtigt i bebyggelse.

Vedbæk er en del af Rudersdal Kommune, der har et areal på godt 73 kvadratkilometer og et indbyggertal på 56.133 (2017). Rudersdal Kommune består blandt andet af byerne Birkerød, Søllerød, Holte og Nærum, og kommunen har gennem flere årtier været fremhævet som en af Danmarks rigeste kommuner målt på blandt andet husstandsindkomster.

En del af Greater Copenhagen

Vedbæk indgår som en del af Region Hovedstaden i erhvervsvisionen Greater Copenhagen, som er et samarbejde mellem Region Hovedstaden, Region Sjælland, Region Skåne og 46 danske samt 33 svenske kommuner i området om at generere vækst og udvikling i den internationale metropol kaldet Greater Copenhagen.
Metropolen dækker hele Østdanmark og Sydsverige, og det betyder, at Greater Copenhagen har godt 3,8 millioner indbyggere, som gør det muligt, at regionen er konkurrencedygtig i forhold til andre internationale byer som blandt andet Amsterdam, Barcelona og Hamborg.

Regionerne og kommunerne i Greater Copenhagen samarbejder om løsninger, der har til formål at gøre det nemmere og ikke mindst mere attraktivt at etablere og udvikle virksomheder i området.

Med et kontor i Vedbæk hører du altså til et område, der har store internationale ambitioner i forhold til vækst, konkurrence og investeringer inden for erhvervsområdet. 

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage