arrow_upward

Vedbæk

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Vedbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

Kontor i Vedbæk: Attraktiv placering nord for København

Er du på udkig efter et kontor i både rolige, men samtidig centrale omgivelser? Så er et kontor i Vedbæk et godt valg. Vedbæk er en del af Region Hovedstaden, da den er beliggende ca. 20 kilometer nord for Københavns centrum.

Vedbæk var på et tidspunkt en selvstændig by, men den er med tiden vokset sammen med først Trørød og senere Hørsholm, som nu opfattes som et samlet byområde. Vedbæk betragtes i dag som et område i Rudersdal Kommune beliggende ved Øresund langs jernbanen Kystbanen. Vedbæk har som forstad til København 3.000 indbyggere.

Kontor i rolige omgivelser

Vedbæk er et smukt og naturskønt område nord for København, og derfor er et kontor i Vedbæk omgivet af sø, skov og park unikt, når man tænker på, hvor central placeringen egentlig er med et mindre smut med enten offentlig eller privat transport til København.

I 1682 bestod Vedbæk udelukkende af fem gårde, fem huse med jord og et hus uden jord, men i forbindelse med anlæggelsen af Kystbanen i 1897 med station i Vedbæk voksede byen hurtigt i bebyggelse.

Vedbæk er en del af Rudersdal Kommune, der har et areal på godt 73 kvadratkilometer og et indbyggertal på 56.133 (2017). Rudersdal Kommune består blandt andet af byerne Birkerød, Søllerød, Holte og Nærum, og kommunen har gennem flere årtier været fremhævet som en af Danmarks rigeste kommuner målt på blandt andet husstandsindkomster.

En del af Greater Copenhagen

Vedbæk indgår som en del af Region Hovedstaden i erhvervsvisionen Greater Copenhagen, som er et samarbejde mellem Region Hovedstaden, Region Sjælland, Region Skåne og 46 danske samt 33 svenske kommuner i området om at generere vækst og udvikling i den internationale metropol kaldet Greater Copenhagen.
Metropolen dækker hele Østdanmark og Sydsverige, og det betyder, at Greater Copenhagen har godt 3,8 millioner indbyggere, som gør det muligt, at regionen er konkurrencedygtig i forhold til andre internationale byer som blandt andet Amsterdam, Barcelona og Hamborg.

Regionerne og kommunerne i Greater Copenhagen samarbejder om løsninger, der har til formål at gøre det nemmere og ikke mindst mere attraktivt at etablere og udvikle virksomheder i området.

Med et kontor i Vedbæk hører du altså til et område, der har store internationale ambitioner i forhold til vækst, konkurrence og investeringer inden for erhvervsområdet. 

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal