arrow_upward

4 kontorlokaler: Helsingør

Helsingør kan tilbyde et varieret udvalg af moderne velindrettede kontorejendomme med både mindre og større kontorlokaler, hvor af de fleste er meget centralt placeret i forhold til byens indfaldsveje såvel som til offentlig transport. Sundbyens...Læs mere

Opret en søgeagent

Virksomheder, der har kontor i Helsingør, kan dermed nyde godt af at være omgivet af et levende kulturliv. Og det skaber spændende, inspirerende omgivelser og mange muligheder for blandt andet medarbejder-arrangementer og lignende. Med et kontor i Helsingør, kan din virksomhed herudover glæde sig over, at være placeret i en kommune, der tør tænke innovativt og ud af boksen samt forene den gamle by med tidens nyeste tendenser.

Et kontor er et rum eller en lokalitet, hvor du kan udføre administrativt arbejde for enten private virksomheder, den offentlige sektor eller foreninger. Uanset typen af kontor, er det nødvendigt for at kunne drive et kontor, at de pågældende lokaler er godkendte til erhverv. Når man driver et kontor, er det ydermere vigtigt, at lokalerne og indretningen lever op til gældende regler for arbejdsmiljø. Et kontors størrelse og indretning kan variere i meget høj grad – fra en simpel arbejdsstation til store, åbne fælles kontorlandskaber. Typisk indeholder indretningen af den enkelte arbejdsstation i et kontor et skrivebord, en skrivebordsstol, en computer, telefoner samt andet kommunikationsudstyr. Ligeledes rummer et kontor herudover typisk også møbler beregnet til gæster og møder. Herudover kan kontorer være vidt forskelligt indrettet, alt efter branche med mere. Der er i disse år i stigende grad fokus på oplevelsesøkonomi, hvilket også mærkes, når det gælder indretning af kontorer. Her ser man tiltagende en mere personlig og oplevelsesorienteret indretning, der stimulerer sanserne. Der findes mange forskellige former for kontorer. Herunder kan blandt andre nævnes hjemmekontorer, kontorhoteller, kontorfælleskaber, coworking spaces, lukkede private kontorer eller store, åbne kontorlandskaber. I stigende grad ser man dog en tendens til at virksomheder bevæger sig væk fra de traditionelle, aflukkede privatkontorer til mere fælles og socialt orienterede løsninger.

Vælger du at få kontor i Helsingør, får din virksomhed dermed hjemme i en by med en udpræget handelsprofil og et hyggeligt, dynamisk byliv. Sammenlagt ligger der faktisk i alt omkring 500 butikker i Helsingør, der spreder sig fra Espergærde-området til området omkring Kronborg Slot. Sammen med byens charmerende og yndige, gamle bykerne, gør det store butiksudvalg Helsingør til et handelscentrum for handlen i hele det nordlige Sjælland samt for Helsingborg-området i Sverige, hvortil der er fast og hyppig færgerute. Også byens store turistattraktion, Kronborg Slot, er med til at trække store antal turister til byen, hvilket naturligvis også bidrager til en øget handel. Virksomheder, der har kontor i Helsingør, kan derfor nyde godt af at være en del af en yderst levende og succesrig handelsby, der formår at tiltrække mange købelystne besøgende og handlende fra de omkringliggende byer i Nordsjælland samt fra den anden side af sundet.

I Helsingør by er der mange steder ensrettede gader, der typisk har parkeringsmuligheder på den ene side af gaden, langs kantstenen. De fleste steder er det gratis at parkere i en til flere timer og visse steder i op 24 timer eller i en ubegrænset periode. Virksomheder, der har kontor i selve bykernen, kan derfor glæde sig over de meget fleksible parkeringsmuligheder. Kommunen ser dog helst, at der ikke bliver for fyldt af biler i de smukke, gamle gader. Derfor er der også blevet oprettet store mængder P-pladser i udkanten af byen – flere af dem uden tidsbegrænsning. Ydermere har Helsingør Kommune også sørget for at bygge et P-hus i midten af centrum for at aflede bilerne hertil. Vælger du at få kontor i centrum af Helsingør, er der altså mulighed for parkeringspladser i dette P-hus. Huset rummer ikke mindre end 550 parkeringspladser, der er gratis – mange af dem uden tidsbegrænsning. P-dæk 0 og P-dæk 1 er åbne døgnet rundt, mens dæk 2 til 9 er aflåst. Det er dog muligt at købe et adgangskort til huset, der tillader parkering på de aflåste dæk – også i nattetimerne. Et sådant adgangskort kan købes for 800 kr. per halve år og 1.300 kr. per hele år. Der er dermed også mulighed for at leje centrale parkeringspladser på permanent basis, hvis du vælger at få kontor i Helsingør.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage