arrow_upward

14 kontorlokaler: Køge

Denne liste er baseret på ledige kontorlokaler til leje i Køge. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på det kontor du leder efter. Klik på kontorer i listen for...Læs mere

Opret en søgeagent

På jagt efter tiltalende kontorlokaler? Køge er en oplagt mulighed

Køge er en østsjællandsk by, der med sin beliggenhed ud til Køge Bugt er en ideel beliggenhed for erhvervsdrivende at have kontorlokaler. Køge er historisk set en købstad, hvilket stadig afspejles i Køge by, der er præget af gamle charmerende gader, bygningsværker og torve, der i sin tid var omdrejningspunkter for byens handel. Disse giver i dag byen et tiltalende og rustikt udseende, der gør det til et attraktivt sted for virksomheder at have sine kontorlokaler. Køge er den dag i dag et industri- og erhvervsområde, hvilket blandt andet ses ved det faktum, at mange større virksomheder allerede nu har produktion eller administration i Køgeområdet og dets opland på grund af dets attraktive beliggenhed.

Lettilgængelig transport gør byen attraktiv

Køge er set i et trafikalt perspektiv et infrastrukturelt knudepunkt, idet byen som modstykke til sine klassiske bygninger har et meget moderne, nærtliggende vejnetværk. Fra Køge har man adgang til adskillige europæiske motorveje, der ligeledes føres igennem forskellige dele af det danske land. Dette sikrer, at man som erhvervsdrivende i Køge via bil inden for kort tid kan komme til eksempelvist landets hovedstad København. Sådanne funktionelle transportveje er et klart plus for din virksomhed, hvis du eller dine medarbejdere er bosat i hovedstadsområdet eller ofte oplever at tage på kundebesøg eller til møder rundt omkring i landet. Foruden motorvejsadgang har Køge by en moderne industri- og trafikhavn, der både tilbyder forskellige personlige transportmuligheder, men også industrielle løsninger, hvis dit firma har sådanne behov. Derudover er Køge også et bindeled på adskillige jernbanestrækninger, der dækker store dele af Sjælland. Dette inkluderer ydermere en S-togsstrækning fra Køge til Dybbølsbro. Leder du altså efter en god infrastrukturel beliggenhed for dine kontorlokaler? Køge er et indlysende bud.

Charmerende by vinder indpas og skaber liv

Køges specifikke stil og områdets indlysende og hyggelige udstråling omsættes året rundt til turisme og liv i byens gader. De mange besøgende - og den indsats byen lægger i at tiltrække dem -  bidrager til at skabe en dynamisk stemning i området og styrker områdets erhvervsdrivende. Dette betyder ligeså, at Køge som kommune også har fokus på at støtte områdets virksomheder og forretninger – store som små. Dette specifikt fordi kommunen har forskellige tiltag, der gerne skal garantere en fortsættende stigning i vækst for Køge og det omkringliggende opland i fremtiden. Således er man ved valget af kontorlokaler i Køge altså investerende i et område under solid og positiv udvikling.

star
star
star
star
star
3.0 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage